Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen tünetekkel indul a...

Milyen tünetekkel indul a szülés? Tényleg nem lehet összetéveszteni mással?

Figyelt kérdés

Nekem járáskor fáj a derekam, meg néha, ha nagyon aktív a baba alhasi éles, szúró fájdalmam van, nem tudok menni, le kell ülnöm, hogy múljon.

Mensi szerű görcsökre számítottam/ számítok. Ennek ellenére inkább a derekam sajog, de inkább állandóan, nem intervallumokban.

Nálatok hogyan indult?

39 hkm

jún. 23. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyik szulesemnel a magzatviz folyt el, nyilvan az egyertelmu volt.

De a masiknal fajasokkal indult. Talan az elso 2-3 oraban hasonlitott menstruacios gorcsokre, de egyertelmuen osszehuzodas szeru volt, ami x percenkent jott es tartott x masodpercig, nem volt folyamatos. Zuhanyzasra rendszerezodott valamennyire, nem mult el, ebbol sejtettem hogy ez mar szules lesz. Aztan ahogy teltek az orak, fokozatosan egyre brutalisabb lett a fajdalom, nem volt hasonlithato semmihez.

Nekem az alhasam fajt eloszor, aztan mar minden a vegere, egesz hasam, derekam.

jún. 23. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem derekfájással indult, sajgott a derekam X időközönként. Még az este el tudtam aludni annyira nem fájt aztán éjfél körül ébredtem hogy erősödött a fájás pont annyira hogy nem tudtam aludni. Úgyhogy felkeltem megvizsgált a szülésznő (már kórházba voltam mert így volt az orvossal megbeszélve) azt mondta menjek zuhanyozzak mert ha elmúlik akkor ez nem az.

De végül nem múlt sőt egyre jobban fájt ráadásul 2-1 percesek voltak a fájások, úgyhogy ilyen erős derékfájás kis hasgörccsel.. de egyébként én szerintem nem lehet mással össze hasonlítani. Én még olyan derekfájást nem éreztem sose.

jún. 23. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első nekem is derekfajassal indult. Előtte lévő nap egész nap nagyon fájt, aztán hajnalban rendszerezodott. Szülésnel is végig a hatambol indult, nem erős menzesz szerű görcs volt.

A másodiknál a hasam görcsölt, mértem a fájásokat, aztán elfolyt egy kis magzatviz, akkor már induloban voltunk a kórházba.

Ha zuhanyzastol enyhül a fájdalom, elmulik, akkor még nem szülés.

jún. 23. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Én összekevertem elsőre más fájással. Egész nap fájdogált a derekam majd este 10 körül nagyon erős derékfájásom volt 10 percenként, nem kaptam levegőt és dúrva hányingerem volt. Szó szerint nemtudtam kiegyenesedni a fájásoknál a földön másztam. Engedtem forró fürdőt 2 fájás között. Elaludtam benne majd amikor felkeltem és kimásztam tompább fájdalmaim voltak. Elmásztam a kanapéig és valahogy bealudtam, de mindig megébredtem. Akkor azt hittem, hogy jósló fájások. Reggel pisilésnél egy 4mm-es vesekövem jött ki(évente 2 szokott lenni, terhességem alatt 4 volt összesen). Soha nem volt ekkora fájdalmam egyiknél se, tényleg azt hittem, hogy mehetek szülni, de azt gondoltam, ha ez ilyen, akkor hívjanak mentőt és altassanak el. Ez volt 39+2-nél. Gyógyszert se mertem bevenni, mert nehogy baj legyen szülésnél belőle.
jún. 23. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnél elfolyt a magzatvíz, egyértelmű volt, utána rendszeresen jöttek a fájások, akkor még gyenge, alhasi volt, huszonpár óra múlva már azt sem tudtam volna elmondani, mi fáj, annyira rossz volt. A másodiknál gyenge kis görcsökkel indult, rendszertelenek voltak, azt hittem, jóslók. Nem az volt. Később sem lett sokkal durvább, kb. mint egy erősebb menstruációs görcs. A magzatvíz csak a kitoláskor folyt el.
jún. 23. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fájásom, míg nem adtak oxit, de attól a derekam fájt csak.
jún. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!