Milyen tünetekkel indul a szülés? Tényleg nem lehet összetéveszteni mással?
Nekem járáskor fáj a derekam, meg néha, ha nagyon aktív a baba alhasi éles, szúró fájdalmam van, nem tudok menni, le kell ülnöm, hogy múljon.
Mensi szerű görcsökre számítottam/ számítok. Ennek ellenére inkább a derekam sajog, de inkább állandóan, nem intervallumokban.
Nálatok hogyan indult?
39 hkm
Egyik szulesemnel a magzatviz folyt el, nyilvan az egyertelmu volt.
De a masiknal fajasokkal indult. Talan az elso 2-3 oraban hasonlitott menstruacios gorcsokre, de egyertelmuen osszehuzodas szeru volt, ami x percenkent jott es tartott x masodpercig, nem volt folyamatos. Zuhanyzasra rendszerezodott valamennyire, nem mult el, ebbol sejtettem hogy ez mar szules lesz. Aztan ahogy teltek az orak, fokozatosan egyre brutalisabb lett a fajdalom, nem volt hasonlithato semmihez.
Nekem az alhasam fajt eloszor, aztan mar minden a vegere, egesz hasam, derekam.
Nekem derekfájással indult, sajgott a derekam X időközönként. Még az este el tudtam aludni annyira nem fájt aztán éjfél körül ébredtem hogy erősödött a fájás pont annyira hogy nem tudtam aludni. Úgyhogy felkeltem megvizsgált a szülésznő (már kórházba voltam mert így volt az orvossal megbeszélve) azt mondta menjek zuhanyozzak mert ha elmúlik akkor ez nem az.
De végül nem múlt sőt egyre jobban fájt ráadásul 2-1 percesek voltak a fájások, úgyhogy ilyen erős derékfájás kis hasgörccsel.. de egyébként én szerintem nem lehet mással össze hasonlítani. Én még olyan derekfájást nem éreztem sose.
Az első nekem is derekfajassal indult. Előtte lévő nap egész nap nagyon fájt, aztán hajnalban rendszerezodott. Szülésnel is végig a hatambol indult, nem erős menzesz szerű görcs volt.
A másodiknál a hasam görcsölt, mértem a fájásokat, aztán elfolyt egy kis magzatviz, akkor már induloban voltunk a kórházba.
Ha zuhanyzastol enyhül a fájdalom, elmulik, akkor még nem szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!