Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elfelejtettem ,hány órakor...

Elfelejtettem ,hány órakor született a kislányom?

Figyelt kérdés
Egyik ismerős anyukával beszélgettünk és rákérdezett, hogy ugyan császár volt, de pontosan reggel hány óra hány perckor született 3 hónapja a lányom? És őszintén, nem tudtam. Azóta nem is volt eszembe ez a dolog, így nyilván nem is foglalkoztam vele. Az ismerősöm teljesen el volt szörnyülködve, hogy ilyet, hogy nem lehet tudni, én meg elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire gáz és ennyire egetverően fontos ez? Aztán persze itthon megnéztem, de nyilván császár alatt, után, pont nem abban az állapotban voltam,hogy ez megmaradjon. A férjem amúgy megjegyezte, de azóta erről a dologról nem is beszélgettünk.
jún. 20. 10:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
⬆️ 4 gyerekem van, ezt akartam írni :)
jún. 20. 17:27
 22/27 anonim ***** válasza:
53%

Én is később tanultam meg a születési dátumát, mivel le kellett írni egy csomó papírra. Az időpontot is azért tudom mert csináltattunk egy kis táblát a szobájáb dísznek és azon rajta van a neve, születési adatai, így láttam már sokszor. Ezért is csináltattam mert tudtam hogy megjegyezni képtelen leszek csak úgy...

Főleg az első időszak nem az ábrándozásról szól hanem a túlélésről.

Szerintem nem gáz egyáltalán. Sokszor azt se tudom milyen évet írunk, na az egy kicsit már gáz de előfordul.

jún. 20. 19:34
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

#16! Téged lehet,hogy nem érdekel, de a gyerekedet fogja.

Nem kell ahhoz ezomamának lenni, de még a gyereknek se. Akkor is biztos, hogy valakivel találkozni fog élete során, aki megkérdezi, pontosan mikor született. Én se vagyok valami spirituális, de annyit még én is tudok, hogy 30 fölött fontosabb az aszcendens, mint a sima (talán nap jegy?). Ez alapján vagy 3féle lehetek. Mert, hát anyám annyit tud az állítólagos élete legfontosabb napjáról, hogy valamikor délután 🙄De, elég ciki szerintem. 3hónap után még utána lehet járni és érdemes is.

jún. 20. 21:15
 24/27 anonim ***** válasza:
66%
23# 26 leszek idén, de tőlem még soha senki nem kérdezte meg, hány óra hány perckor születtem, nem érdekel senkit az aszcendensem 😂 nektek tényleg mindegy, csak belekossetek valakibe :D
jún. 20. 21:20
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

#24! Tőlem már többen is. Mondjuk én már 42 vagyok. Lehet, akkor azért. Ami késik, nem múlik🤣

De egyébként engem és még sokakat, ettől függetlenül is érdekel. Bocs, hogy nem akarok neked megfelelni.

jún. 20. 21:28
 26/27 anonim ***** válasza:
80%
Én tudom a lányomét,mert könnyen megjegyezhető szám, 22:33 :D de anyukám is csak az enyémet tudja, mert én 00:01kor születtem, a nővérem meg "valamikor délután" :D
jún. 20. 23:15
 27/27 anonim ***** válasza:
80%
Én tudom mindkettő gyereket percre pontosan, de én a TAJ számaikat is tudom fejből meg a bankszámla számom, ilyen az agyam. De aki emiatt megszól téged, az k.pja be 🤷‍♀️😀
jún. 21. 00:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!