Elfelejtettem ,hány órakor született a kislányom?
Figyelt kérdés
Egyik ismerős anyukával beszélgettünk és rákérdezett, hogy ugyan császár volt, de pontosan reggel hány óra hány perckor született 3 hónapja a lányom? És őszintén, nem tudtam. Azóta nem is volt eszembe ez a dolog, így nyilván nem is foglalkoztam vele. Az ismerősöm teljesen el volt szörnyülködve, hogy ilyet, hogy nem lehet tudni, én meg elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire gáz és ennyire egetverően fontos ez? Aztán persze itthon megnéztem, de nyilván császár alatt, után, pont nem abban az állapotban voltam,hogy ez megmaradjon. A férjem amúgy megjegyezte, de azóta erről a dologról nem is beszélgettünk.jún. 20. 10:53
11/27 anonim válasza:
Én pl azt nem tudom, mikor csinált ezt-azt. Mindent időben kezdett el, de meg nem mondom, hogy akkor hány hónapos volt. Azt tudom, hogy épp baba-mama tornán voltunk, mikor először hasról hátra fordult, vagy hogy a gyógytornásznál vettem észre, hogy kibújt az első foga, mert sírás közben látszott, de hogy ezek idején hány hónapis volt, azt már nem tudom
12/27 anonim válasza:
Én a fiam súlyára nem emlékszem. Császáros volt, lélegeztetni kellett, azonnal elvitték. 12 órával később mutatták meg, teljesen kómás voltam, meg alig volt velem 5 percet. Megkérdeztem a súlyát, az volt a válasz, hogy hát nem igen volt idő méregetni, meg már adtak neki enni, most ennyi. Másnap ugyanez a csecsemős mondta, hogy jajj hát rossz volt a mérleg, igazából ennyivel született. Majd az ambuláns lapra meg a kiskönyvbe is teljesen más van írva 🙈 Védőnő hogy kiakadt, hogy úristen, ezt hogy nem lehet megjegyezni, hogy mennyivel született... hát így.
13/27 anonim válasza:
Neked mi a fontos ha a gyereked születése, eljegyzés, esküvő nem? :D azért ezek olyan időpontok amik belevesodnek az emberbe. Oké hogy császár közbe nem az órát nézted, de utána se voltál rá kíváncsi? 5 gyerek után nem tudják a dátumot oké, de egy két gyereknél azért..
14/27 A kérdező kommentje:
13. Utána örültem hogy élek. És szerintem nem ezek a fontosak az életemben. Legalábbis nekem nem.
jún. 20. 12:47
15/27 anonim válasza:
Én csak azért tudom, mert valahogy nagyon megmaradt bennem a pillanat, amikor szintén császár közben a nagyon kedves aneszteziológus mosolyogva kérdezte, hogy: "anyuka, megegyezhetunk 12:20-ban?", ekkor fogtam fel, hogy megszületett a gyerekem, és ez az egyetlen idilli pillanat, ami nekem a csaszarbol megmaradt :))) mert amúgy nekem is szörnyű volt megélni az egész műtétet. Na mindegy, amúgy az óra perc szerintem sem olyan fontos, a lényeg a hónap nap. :)
16/27 A kérdező kommentje:
13! Ja és ez az egy gyerekem van és ő lesz az egyetlen, mégsem érdekel az óra ,perc mikor született.
jún. 20. 12:49
17/27 A kérdező kommentje:
15! Nekem még szörnyű sem volt a műtét, de tiszta kába voltam.
jún. 20. 12:49
18/27 anonim válasza:
Ha nem lenne olyan "jellegzetes" az időpont, szerintem én sem tudnám, de így megragadt: 0:13 perc, ráadásul pont 13-án született. Remélem szerencsés lesz 😀
19/27 A kérdező kommentje:
18! Ámen 🙂!
jún. 20. 15:08
20/27 anonim válasza:
4 gyerekemnek van, de csak az egyikét tudom percre pontosan, mert az éjjel közepén, számomra egy nagyon varázslatos időpontban, született. Imádom az éjszakákat, mindig is éjjel szerettem volna szülni, a kisfiam pedig egy elképesztően tökéletes időpontban született. Ha valamilyen oknál fogvan éjjel akörül az időpont körül ébredek fel, egyből eszembe jut a születése, és nézem az órát, hogy akkor épp hol tartottunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!