Elfelejtettem ,hány órakor született a kislányom?
Figyelt kérdés
Egyik ismerős anyukával beszélgettünk és rákérdezett, hogy ugyan császár volt, de pontosan reggel hány óra hány perckor született 3 hónapja a lányom? És őszintén, nem tudtam. Azóta nem is volt eszembe ez a dolog, így nyilván nem is foglalkoztam vele. Az ismerősöm teljesen el volt szörnyülködve, hogy ilyet, hogy nem lehet tudni, én meg elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire gáz és ennyire egetverően fontos ez? Aztán persze itthon megnéztem, de nyilván császár alatt, után, pont nem abban az állapotban voltam,hogy ez megmaradjon. A férjem amúgy megjegyezte, de azóta erről a dologról nem is beszélgettünk.jún. 20. 10:53
3/27 anonim válasza:
Ezo mamiknak lehet, hogy ilyen egetverően fontos, hogy horoszkópot tudjanak belőle számolgatni.
Amúgy szerintem egyáltalán nem olyan lényeges ez. Én sem tudom pontosan magamról, hogy hány órakor és hány perckor születtem. Anyukám csak azt tudja, hogy kb. hány óra volt, más papírt meg nem találtam erről.
4/27 anonim válasza:
Én azokat megjegyeztem, de kb semmi mást 😅
Mikor éreztem az első magzatmozgást, mi volt az első szavuk, ilyenek... Hát a fene se' tudja 🫣
5/27 anonim válasza:
A napokban töltögettem a kisebb lányom bölcsődei felvételi papírjait, és 5 helyen kellett leírni a születési dátumát. Ebből egyszer sikerült javítás nélkül leírni :D Ettől még nem érzem magam szaranyának (mondjuk anyák gyöngyének sem :D ), nem múlik ezen semmi. De képzeld el, hogy az ismerősöd mit reagált volna erre, hogy milyen anya az, aki nem tudja mikor született a gyereke :D :D :D :D (amúgy tudom, csak valahogy nem jött intuitíven írásban)
6/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem is tök mellékes, mert az a fontos hányadikán született. Én még azt sem tudom, mert nem igazán tartom fontosnak, pl a férjem mikor jegyzett el🤷.
jún. 20. 11:18
7/27 anonim válasza:
Hallod hirtelen nekem sem ugrik be. 11-dél körül de fogalmam sincs pontosan.
Nem érzem magam szar anyának amúgy. :D
8/27 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok, nem vagyok egyedül 😂!!
jún. 20. 11:29
10/27 babyboom567 válasza:
én csak azért jegyeztem meg mert így van a dátum,hogy
12hó 11nap 11óra21perc
és különlegesnek tartottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!