Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan viseljem el hogy a...

Hogyan viseljem el hogy a parom nem jon be a szülőszobába ?

Figyelt kérdés
Egeszségügyben dolgozik, es azt mondta hogy nem birná végignézni a fájdalmaimat. Mas is volt mar ilyen cipőben?

2024. jún. 15. 22:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
43%
"jóban, rosszban, egészségben, betegségben" de szülés közben neeeeeem... Szomorú lennék nagyon, és csalódott. Örülök, hogy nálunk ez nem is volt kérdés. Nem erőszakolnám rá, de az érzéseim biztosan ezek lennének, és nehezen tenném túl magam.
2024. jún. 16. 18:44
 32/39 anonim ***** válasza:
62%
Én megértem, ha egy férfi azért nem megy be, mert nem bírja a vért, a stresszt vagy nem is tudom pontosan micsodát, de egy egészségügyistől azért ez meglehetősen érdekes. Azt gondolná az ember, hogy ő hozzászokott ehhez, persze itt más, mert a párjáról van szó, de akkor is ő van otthon abban a közegben. Úgyhogy így nekem elég nagy önzőségnek tűnik.
2024. jún. 16. 21:55
 33/39 anonim ***** válasza:
68%

Én megértem a férj álláspontját.

Orvosok nem véletlenül nem szoktak pl. műteni közvetlen hozzátartozót, pl. házastársat, gyereket. Sok vért, szenvedést látnak nap mint nap, de egész más, ha a szeretted szenved, ettől nem lehet elvonatkoztatni.

Nem a szülésnél kell megmutatnia, hogy jó apa. Utána kell majd bőven helytállnia.

A konkrét kérdésre válaszolva (bár én lehetőleg minél kevesebb nézőközönséggel szeretnék szülni): ha neked fontos, hogy valaki bent legyen, akkor kérj meg egy nőrokont, ha van vagy talpraesett barátnőt. Vagy fogadj dúlát.

2024. jún. 19. 12:49
 34/39 anonim ***** válasza:
92%

“ Nem a szülésnél kell megmutatnia, hogy jó apa. Utána kell majd bőven helytállnia.”

Itt azt kéne megmutatni a, hogy milyen társ…

2024. jún. 19. 13:22
 35/39 anonim ***** válasza:

33

Szerintem ezt nem az orvosok döntötték el hogy nem akarom megműteni a feleségemet, hanem ezt felülről szabályozzàk.

2024. jún. 19. 13:59
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is rosszul lennék stb,akkor is bemennék a feleségemhez,max inkább nem nézek oda,csak fogom a kezét ha azt lehet... De nem hagyom cserben.
2024. jún. 19. 14:42
 37/39 anonim ***** válasza:
Végre egy igazi férfi, aki társ tud lenni.
2024. jún. 19. 15:09
 38/39 anonim ***** válasza:
60%
37. Egy férfi, aki tudja mit illik ide írni.
2024. jún. 19. 17:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Barátnőm férje szülész-nőgyógyász, a felesége szülését egy kollégája vezette le.
2024. júl. 1. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!