Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon miért szerepel spontán...

Vajon miért szerepel spontán szülés a zárójelentésen?

Figyelt kérdés

Indított szülés volt, ahhoz képest a zárókon spontán szerepel, beavatkozásoknál sincs feltüntetve az oxitocin, csak az EDA.

(Családtagom ugyanebben a kórházban szült, szintén indítva, neki szerepel mind az övén, mind a gyerekén.)

jún. 7. 15:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20! Hát, igen. A legjobb, hogy nulla háttér infóval. Mintha legalábbis fizetnének neki az orvosok, úgy kezdi, hogy az orvosnak igaza van, te egy rohadt gyerekgyilkos vagy. Nem tudja, mikor akarnak indítani, mire hivatkoznak, semmit, de azt igen, hogy az orvosnak csak az én és a gyerekem jóléte számít.

Amíg volt fogadott orvos, akkor se azért indítottak, mert a doki ment nyaralni, de előtte még ő akarta felvenni a pénzt, á, dehogy. Mindig az anya és a baba érdeke volt🤣

Lehet, hogy én is olvastam a tiédet, mert most elég sok indításost olvastam. És tényleg, ott meg, hogy ne engedd, pedig nem az volt a kérdés. Tény, hogy jóval több az indokolatlan indítás, mint kéne (vagyis hát indokolatlanból 0 kéne), de feltételezzük már a kérdezőről, aki általában az anyuka, hogy nem akarja direkt veszélyeztetni a gyerekét, hanem pont a legjobbat akarja, akármelyik állásponton van, mert minden eset egyedi, ezért ami az egyiknél a legjobb döntés, másnál lehetne a legrosszabb. Vagy legalább kérdezzünk rá a körülményekre. De itt mindenki csak okosabb akar lenni mindenkinél.

aug. 14. 13:23
 22/23 anonim ***** válasza:
69%
Én is el akarom kerülni az ok nélküli indítást. A terminus túllépés az például nem egy elfogadható ok számomra.
aug. 14. 13:26
 23/23 anonim ***** válasza:

#22! Engem 39hetesen akarnak GDM miatt. Az összes tanulmány szerint nem indítási ok a GDM önmagában. A GDM által kiváltott ok vagy a rossz cukorérték lehet az. Nekem egyik se áll fent. Tökéletesek a cukorértékeim, mintha GDM se lenne. A diabetológus szerint is. Minden más értékem is tökéletes. Pl.GDM okozhat korai méhlepény öregedést, az meg oxigénhiányt a magzatnál. Nem vagyok hülye, nyilván magam kérném, hogy vegyék ki, ha erről lenne szó. Csakhogy a méhlepényemen semmi meszesedés, teljesen rendben van, még jobb is a terhességi korhoz képest, az áramlás is tökéletes. Miről beszélünk?

aug. 14. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!