Ha választhatnál spontán vagy császáros szülést választanád?
Nincs még gyerekem, de ha lenne, akkor egészségügyi okok miatt biztosan császár lenne.
Amúgy, ha lenne választási lehetőségem, akkor inkább a természetes szülést választanám.
Spontán. Azt már egyszer túléltem vágás nélkül, jobban félek a posztoperativ fájdalomtól mint a vajúdástól.
Viszont mielőtt szültem, akkor rimánkodtam magamban hogy legyen egy nem túl súlyos ok, miért felajánlják a császárt...
Spontán.
2x szültem így. Nem azt mondom, hogy gyerekjáték volt, de nem ez volt a legrosszabb része a gyerekvállalásnak.
Viszont látom a császáros barátnőim, nekik milyen szenvedés volt utána hetekig.
Természetest választanám.
Volt természetes szülésem és császárom is.
Ha vállalnánk 3. gyereket és választhatnék inkább a vajúdás kitolás, mint a császár utáni napok (nem mondom h annyira fájt,inkább az volt rossz hogy sokáig tartott hogy a megszokott módon keljek ki az ágyból, vagy merjek köhögi/tüsszenteni
Spontán szülést. Most 34 hetes terhes vagyok, még sosem szültem.
De a császár miatt sem tudnék elkeseredni, ha tudom, hogy a baba és az én érdekem azt diktálná az adott helyzetben.
Első babám érkezik februárban (35+2 hetes vagyok) de mindenképpen természetesen szeretnék szülni, aztán majd meglátjuk mit hoz a sors.
Pár éve volt egy hasi műtétem, az utána lévő 1,5-2 hetet senkinek nem kívánom, és akkor még elég volt csak magamra gondolnom, és a “sebeimet nyalogatni”, viszont egy csecsemőnek rögtön szüksége lesz rám a születése után..
Spontán.
Volt màr 2.
A 3. Nagyon császàrnak ígérkezik, mèg jàrom a köröket.
Persze, ha tényleg szükséges, kell vagy az lesz a biztonságos, akkor egy percet nem akadékoskodok.
Jelenleg a gárda hiànyzik helyben a helyzetemre..
mivel orvos fogadàs nincs, îgy nehéz a másik intézményben szülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!