Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha választhatnál spontán vagy...

Ha választhatnál spontán vagy császáros szülést választanád?

Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 09:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Császár. Szerencsére magánban lehet választani.
2023. jan. 13. 11:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Császár. Egy korábbi súlyos baleset és gerincműtét miatt egyébként is minden orvosom azt javasolta (idegsebész meg nőgyógyász), aztán beestem szülni az ügyeletre, ott közölték velem hogy mivel nincs leíratva szakorvossal, ezért természetes szülés lesz. Őket nem érdekelte hogy amúgy mutattam papírt a gerincműtétemről. Vajúdtam 10 órát, brutál fájdalom volt, aztán a reggeli ügyelet úgy gondolta a korábbi gerincsérülésem elég ok a császárra úgyhogy szerencsére vittek a műtőbe. Az jó élmény volt.

Második már programcsászár volt, na ez lelkileg megviselt, de főleg csak amíg tartott a műtét meg amíg este lábra nem álltam, mert nagyon kiszolgáltatott voltam. Nem maradt meg traumatikus élményként, de nem is volt egy kellemes dolog. A felépülés sem volt durva egyik esetben sem.

Ha lehet választani, akkor még mindig inkább a császár.

2023. jan. 13. 11:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Rettegek bármilyen nagyobb műtéttől így imádkoztam mindkét szülés alkalmával hogy ne legyen császár. A második elég lassan volt már rezgett a léc de a doki szerencsére elég természetes szülés párti volt így adott még egy kis időt ami pont elég volt.
2023. jan. 13. 11:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első természetesen született, a második sürgősségi császárral. Harmadik előtt megkérdezte a doki, hogy NAGYON szeretném megszülni? Nem szerettem volna nagyon, így császár lett, de voltak orvosi érvek is mellette bőven.
2023. jan. 13. 12:00
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Első császár lett végül. Ha lesz második azt is császárral szeretném.
2023. jan. 13. 12:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Spontán. Bármelyik percben szülhetek, remélem nem lesz császár. Persze ha muszáj, akkor muszáj, de alapvetően hüvelyi szülést szeretnék.

Amúgy amíg nem lettem valóban terhes, addig biztos voltam benne, hogy császárt akarok majd. De aztán jobban utána olvastam, és rájöttem hogy csak elsőre tűnik a könnyebb útnak.

2023. jan. 13. 12:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem volt 10 éve egy császárom, fájásaim voltak de nem tágultam.21óra vajúdás után császároztak meg., most ismét babát várok. Én magas vérnyomással, a baba tachikardiával küzd. Most fogunk összeülni az orvossal hogy sima vagy császáros szülés lesz. Nem tudom választhatok e , de azért kérdeztelek titeket hogyha igen akkor segítsen ez dönteni nekem
2023. jan. 13. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Két császárom volt. Természetest szerettem volna mindkétszer.
2023. jan. 13. 13:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy van, normál úton született, ez eddig "bevált".

Viszont rettegek a műtéttől, hogy felvágnak, és hogy összenövéseim lesznek, amik akár évek múlva fognak kiderülni, meg nekem segítség nélkül nem férne bele, hogy csm után pihenjek, főleg már 2 gyerekkel.

2023. jan. 13. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Választhatok, és normál szülést választok.
2023. jan. 13. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!