Vajon miért szerepel spontán szülés a zárójelentésen?
Indított szülés volt, ahhoz képest a zárókon spontán szerepel, beavatkozásoknál sincs feltüntetve az oxitocin, csak az EDA.
(Családtagom ugyanebben a kórházban szült, szintén indítva, neki szerepel mind az övén, mind a gyerekén.)
Nem-nem, az első és egyetlen kérdés az, amit én kérdeztem.
Ha kérdésed van, írd ki, arra van az oldal...
(Az legyen az én dolgom, miért fontos, van oka. De nem szeretnék belemenni, mivel senkinek semmi köze hozzá, és a kérdésem nem erre irányult, hanem hogy miért írhatnak valótlan dolgokat a zárójelentésre.)
#1-nek írtam.
#2 Megkeresem, és feltöltöm azt a részt.
Itt van ez a rész.
Nekem a 2.gyereknek a nevét írták el a kiskönyvben, mikor született, lánynév helyett fiúnév szerepelt.
Ebből nem csináltunk úgymond ügyet.
Az indításos dolog sem tegnapi történet, őszintén megmondom, nem is emlékeztem rá, mi van rajta, valamihez kellett előkeresnem (nem viccből), és rácsodálkoztam, hogy még ez sincs feltüntetve, nemhogy a többi.
Mondjuk mert a szülésindításra nincs is who kód?
Nem lehet bekódolni, mert nincs….
7, mondjuk azért fontos, mert ha bármi is nem a nagykönyv szerint halad a babaval, az első amit megnéznek, az a születés körülményei.
Egy indított szülés kockázat a jövőre nézve.
Nálunk durvább nem került be: az hogy oxigénhiánnyal született. Teljesen lila volt, mégis normál bőrszínt és jó Apgart írtak be.
Nyilván hogy magukat mentsék a rohadékok.
Az elmúlt 8 év kínkeserves fejlesztései közt szívesen visszamentem volna, hogy számonkérjem őket. Annó kikértük a belső példányt, azon se a valóság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!