Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon miért szerepel spontán...

Vajon miért szerepel spontán szülés a zárójelentésen?

Figyelt kérdés

Indított szülés volt, ahhoz képest a zárókon spontán szerepel, beavatkozásoknál sincs feltüntetve az oxitocin, csak az EDA.

(Családtagom ugyanebben a kórházban szült, szintén indítva, neki szerepel mind az övén, mind a gyerekén.)

jún. 7. 15:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Az első kérdés, hogy miért fontos ez? Attól nem leszel jobb szülő vagy nagyobb hős, mert az szerepel a zárójelentésbe( amit rajtad kívül soha senki nem fog elolvasni) az szerepel, hogy jött világra a gyereked.
jún. 7. 15:48
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Biztosan nem szerepel? Leírásban szoktak úgy fogalmazni, hogy indítást követő spontán hüvelyi szülés. Be tudod másolni ide a konkrét szöveget, leírást, esetleg lefotózni az egészet?
jún. 7. 15:51
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem-nem, az első és egyetlen kérdés az, amit én kérdeztem.

Ha kérdésed van, írd ki, arra van az oldal...

(Az legyen az én dolgom, miért fontos, van oka. De nem szeretnék belemenni, mivel senkinek semmi köze hozzá, és a kérdésem nem erre irányult, hanem hogy miért írhatnak valótlan dolgokat a zárójelentésre.)

jún. 7. 15:54
 4/23 A kérdező kommentje:

#1-nek írtam.

#2 Megkeresem, és feltöltöm azt a részt.

jún. 7. 15:55
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a zárójelentésbe az került, hogy fiút szültem, pedig lányt hoztam világra. Mikor megkértem a kórházat, hogy javítsák, az volt a válasz, hogy mivel a baba lelete a fontos mindenhol, így ezzel ne foglalkozzak. Csak akkor fontos ez, ha elkövetnek olyan műhibát, ami miatt pereled a kórházat.
jún. 7. 15:59
 6/23 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van ez a rész.

Nekem a 2.gyereknek a nevét írták el a kiskönyvben, mikor született, lánynév helyett fiúnév szerepelt.

Ebből nem csináltunk úgymond ügyet.

Az indításos dolog sem tegnapi történet, őszintén megmondom, nem is emlékeztem rá, mi van rajta, valamihez kellett előkeresnem (nem viccből), és rácsodálkoztam, hogy még ez sincs feltüntetve, nemhogy a többi.

jún. 7. 16:04
 7/23 anonim ***** válasza:
33%

Mondjuk mert a szülésindításra nincs is who kód?

Nem lehet bekódolni, mert nincs….

jún. 7. 16:06
 8/23 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nem az enyém, de tessék....

jún. 7. 16:16
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom a diagnózis kódokhoz nem szokás beavatkozás kódokat írni. A tieden diagnózis lista van. A másikon beavatkozás. Ítja is mindkét papir.
jún. 7. 16:24
 10/23 anonim ***** válasza:
68%

7, mondjuk azért fontos, mert ha bármi is nem a nagykönyv szerint halad a babaval, az első amit megnéznek, az a születés körülményei.

Egy indított szülés kockázat a jövőre nézve.

Nálunk durvább nem került be: az hogy oxigénhiánnyal született. Teljesen lila volt, mégis normál bőrszínt és jó Apgart írtak be.

Nyilván hogy magukat mentsék a rohadékok.

Az elmúlt 8 év kínkeserves fejlesztései közt szívesen visszamentem volna, hogy számonkérjem őket. Annó kikértük a belső példányt, azon se a valóság volt.

jún. 7. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!