Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerul ma egy szules?

Mennyibe kerul ma egy szules?

Figyelt kérdés
Elsosorban Debrecen erdekel,es mennyit illik adni a dokinak ha csaszar szules lesz?
2009. jan. 5. 12:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2007-ben 30 ezret adtunk a dokinak, hálálkodott érte.

A magánrendelésén 55oo-at szokott kérni.

Felesleges túlzásokba esni.

Amúgy a második gyermekem is nála fogom szülni.

2009. jan. 5. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs fogadot orvosod elég egy meleg kézfogás, hisz ez a dolga. Én se adtam egy forintot sem a dokinak. Egyébként is a szülésznő a lényeg, a doki csak párszor rád néz és a végét megcsinálja.
2009. jan. 5. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha fogadott orvos, akkor tőle kell megkérdezni. Ha nem fogadott, akkor semmi. Én se fizettem senkinek, és így is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, pedig sejthető volt, hogy nem fogok fizetni.
2009. jan. 6. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!Császároztak és a dokinak 30 adtam meg kosarat és nem volt hálátlan,örült neki!Nála 50 a szülés,de én nem tudtam annyit adni neki,de örült amit kapót,pláne karácsony előtt.

3 hetes baba anyukája

2009. jan. 6. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Én vidéki kórházban szültem. Nem fogadtam se dokit, se orvost, és egy forintot sem adtam. A doki nem is várta el.
2009. jan. 6. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:
2006-ben a dokimnak 70.000Ft a szülésznőnek 30.000Ft(kollegáim!)de azért mert "megmentettek" a császártól és előző nap mindketten ügyeltek aztán hulla fáradtan jöttek hozzám másnap hajnalban szülni.. Akkor nem álltunk nagyon jól anyagilag, de úgy éreztük megérdemelték, minden szakmai tudásukat összeszedték.Úgy volt, hogy munkatársi alapon természetesen semmivel nem tartozom, DE MEGÉRDEMELTÉK.
2009. jan. 6. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Én magánrendelésre jártam 12000,-ért alkalmanként + az uh.

A dokimnak adtam 30000,-et a szülésznőnek 20000,-et.

Bár a doki el sem akarta fogadni.Ennél többet biztos nem fizettem volna, sőt ha az elején közölte volna hogy pl 100.000 lesz a szülés szó nélkül mentem volna egy másik dokihoz.Sztem irreális és elég szánalmas hogy ennyit elkérnek, hozzáteszem amugy sem keresnek rosszul..

2009. jan. 6. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom. És én nem is adtam senkinek semmit sem, mégis nagyon rendesen, és emberségesen bántak velem, ugyanúgy, mintha adtam volna. Debrecenben a Klinikán szültem 2007-ben.
2009. jan. 6. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!