Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerul ma egy szules?

Mennyibe kerul ma egy szules?

Figyelt kérdés
Elsosorban Debrecen erdekel,es mennyit illik adni a dokinak ha csaszar szules lesz?
2009. jan. 5. 12:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hát erre konkrét választ nem fogsz kapni senkitől.

Ha van fogadott orvosod akkor tőle kérdezd meg. És ha van fogadott szülésznőd akkor tőle is kérdezd meg. Egyébként meg ha nincs akkor a szíved szerint adj, hogy mennyire voltak segítőkészek a nehéz percek elviselésében. Vagy ha már megszültél akkor óvatosan kérdezősködj a szobatárasaidtól.Vagy ha van az ismeretségi körödben aki épp most szült akkor ő is tud neked mondani valamit.

Boldog anyuka

2009. jan. 5. 13:40
 2/18 anonim válasza:
Szia. Engem is ez érdekel, sőt nekem kimondottan van egy doki akire kiváncsi vagyok. Szerintem olyan 70-80 ezer körül lehet de jó lenne konkrétan is megtudni
2009. jan. 5. 13:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekünk a fogadott doki 70 volt, a fogadott szülésznő pedig 30. (Pest)
2009. jan. 5. 14:10
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
100 ezer egy szülésért? nem semmi. Íme a gazdasági válság!!!!! Naponta 70 a dokinak, jól megtömi a zsebét egy hónapban. Gratulálok, ezért kellett rinyálni a 300 Ft-os vizitdíjért????!!!!!
2009. jan. 5. 15:42
 5/18 anonim ***** válasza:

A paraszolvencia szépen megvolta a vizitdíj mellett is!

Ha van fogadott orvosod tedd fel neki a kérdést, kerek perec, ne félj, nem lesz szégyenlős.

Én magánpraxisba járok terhesgondozásra és a 12 - 15 peces vizsgálatért (tapintás + ultrahang + jó tanácsok, ha szükségem lenne rá) szemrebbenés nélkül elkéri a 10.000,-Ft-ot. Ha ehhez képest nézünk a 70e Ft-ot, akkor az nem is olyan horrorisztikus! A kép csak akkor drámai, ha belegondolok abba, hogy sok tisztességes ember ezért az összegért egy hónapig eljár dogozni napi 8 órát.

Ha nincs fogadott orvosod és szülésznőd, akkor szerintem meleg kézfogással is megköszönheted azt a sok jót, amit érted tettek!

Gondtalan babavárást kívánok!

2009. jan. 5. 15:53
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt fogadott orvosom, 40-et adtam volna, de nagyon sokat segített, és közbe is kellett avatkoznia, ezért 50-et adtam neki.

Szerintem 70 a plafon, de azt is sokallom.

Ha nincs fogadott dokid, akkor vagy semmi, vagy 20 000 körül.

A szülésznőnek én átlagban 15 000-et hallottam.

2009. jan. 5. 16:19
 7/18 anonim ***** válasza:
A doki 70000 ft-ot,a szülésznő 30000 ft-ot kapott,mindketten fogadottak voltak,és előre megbeszélt tarifa volt,bp.-i vagyok,a babám 7 hós.
2009. jan. 5. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
A klinikán szültem és INGYEN ráadásul császárral, nem volt fogadott dokim és mindeni nagyon rendes volt.
2009. jan. 5. 19:24
 9/18 anonim ***** válasza:

Sztem császár vagy nem császár ugyanannyi. Én nem kérdeztem meg mennyit "kér" de ha válaszolna rá talán váltanék is mert ez sztem nem így működik. Ha akarok adok ha akarok nem. Én is magándokihoz járok 5000 általában egy vizsgálat de max. 7000.

Én 50.000.-et gondoltam a dokinak a szülésre a szülésznőnek pedig 10.000.-et ő nem fogadott lesz. Persze ezeket mind csak akkor ha meg leszek elégedve.

Üdv:

34 hetes kismama

2009. jan. 5. 19:28
 10/18 anonim ***** válasza:
50000 a dokinak, és 25000 a szülésznőnek. Budapest
2009. jan. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!