Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pánikbeteg anyukák: hogyan...

Pánikbeteg anyukák: hogyan viseltétek a szülést?

Figyelt kérdés
A terhesség miatt abba kellett hagynom a gyógyszereket, ami rontott a betegségemen. (természetesen pszichiáterem felügyelete mellett hagytam el őket) A babát nagyon várom, de szüléstől egyenesen halálfélelmem van. Puhatolóztam a nőgyógyásznál, hogy lehetne-e császármetszés, de ő nagyon ellenezi az ötletet, mert a természetes szülés pártján áll. Szerinte egy kis pánik nem ok arra, hogy a természet ellen dolgozzunk, így hallani sem akart róla. Már csak 1,5hónap van hátra, nagyon-nagyon félek, az idegességtől enni és aludni alig bírok. Aki járt hasonló cipőben, leírná a tapasztalatait? Hogy ment a szülés ebben az állapotban?
2024. márc. 6. 12:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg könnyebb volt a programozott császár, mint a sima szülés. A felépülés 2 hét volt igazából, utána már csak regenerálódtam. Az első nap már elláttam a gyereket. Az elsővel a gátsebem a mai napig fáj néha. Ehhez képest a császár hegem semmi. Arról nem beszélve, hogy anno gátmetszés után hónapokig ülni sem tudtam rendesen.
2024. márc. 17. 19:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!