Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyi táskával ment a...

Ki mennyi táskával ment a kórházba?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nevetséges kérdés, de ez lesz az első szülésem. Valaki szerint elég kettő, egy az én cuccaimnak, egy a babának. Egy rokonom szerint viszont 3 kell, egy a szülőszobára is. Ki mennyi holmival ment és miket vitt?
febr. 25. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy kozepes meretu borond a gyermekagyas reszre, egy utazotaska a szuloszobara, es a kezitaskam, mert hirtelen kellett inditani. Amugy a kezitaskas cuccaim is a borondben lettek volna.
febr. 26. 09:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Kettő. Egy közepes méretű a szülőszobára meg egy nagy sportáska a szülés utánra. Nálunk nem kellett a babának vinni semmit de én vittem pelelnkákat illetve popsi törlőt mert ha esetleg amit ott adnak nem vállik be akkor legyen más fajta nálam illetve abban a pár napban ki tapasztaltam melyik jó és melyiket szeretném használni így míg a kórházban voltunk apuka betárazott belőllük. De ne úgy képzeld el hogy vittem 6óriás csomag pelenkát hannem 3fajtából egy kisebb csomagot. Illetve én vittem a saját kis takaróját,textil pelust. Illetve sok bugyi betét különbözőeket sok törölközőt ami sok helyet foglal. Sok sok vizet rágcsát mert szoptatás után a szemem ki esett mindig az éhségtöl.
febr. 26. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:
12es vagyok tudom nem ez volt a kérdés de kiegésziteném azzal hogy nekem nagyon jól jött a nedves wc papír. Nem a sima surlodott a gátseben.
febr. 26. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Még egy tipp. A baba pelenkát is meg lehet bontani és csak kevesebbet bevinni nem egy egész csomagot. Nekem az elején nem volt tejem konkrétan a 2 nap alatt összesen 5 pelenka fogyott el a 24 darabos csomagból. Szerintem első körben elég 10-12 db aztán ha valami miatt bent kell tovább maradni vagy egy pisigép a baba akkor apuka tud még bevinni.

Én is bekészültem egy rakás törölközővel, de végül egyet használtam csak. Nem véreztem össze, és 3x zuhanyoztam csak, egyszer vajúdás közben meg 2x az osztályon (szülés után nem tudtam felállni, úgyhogy az a zuhany kimaradt), nem kell minden egyes zuhanyzáshoz külön törölköző, de ez is olyan hogy ha kell hoz be apa tisztát és elviszik a koszosat, nem kell már a szülőszobára 6 törölközővel menni. (Ugyanez igaz a hálóingre is, elég egy a szülőszobára és kettő az osztályra első körben)

Köntös télen is felesleges, a gyerekágyas osztályokon fűtenek mint a rohadás a babák miatt. Büfézni meg ilyesmi úgyse fogsz, mert egyrészt nem hagyhagod ott a babádat, másrészt ha van gátmetszés vagy császár akkor örülni fogsz ha wc-ig eltotyogsz.

febr. 26. 12:18
 15/20 anonim ***** válasza:

#14: azért az utolsó fejezettel én nem értek egyet. Nálunk napi szinten volt vizsgálat is a babáknak, amire be kellett tolni őket a csecsemősöknek, én mindig rögtön a büfébe indultam. Első szülésem után is, gátmetszésem pedig mindkét szülésemnél volt. És a többség azért bírt mozogni, még a császárosok is. Egy köntös szerintem elfér.

Viszont a pelenkát bontottam én is, fél csomagot vittem be, még abból is hoztam haza.

febr. 26. 14:09
 16/20 anonim ***** válasza:

15

Pont erre gondoltam én is.

Második lányom covid alatt született, nem tudtak csomagot behozni.

Ha valamit leadtak a portán jobb esetben másnap megkaptuk.

Én is mentem büfébe ameddig vizsgálat volt. Pizsiből és hálóingből érdemes betárazni merr egy dolog hogy fűtenek mint az állat de a szülés után a hormonok miatt is annyira izzadtam hogy napi 3 váltás kellett

febr. 26. 14:27
 17/20 anonim ***** válasza:

"Köntös télen is felesleges, a gyerekágyas osztályokon fűtenek mint a rohadás a babák miatt."

Nálunk külön kérték, hogy legyen rajtunk a kórtermen kívül.

febr. 26. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Én nem mentem ki egyáltalán a kórteremből. A mosdó a szobából nyílt, vizsgálatra a szobából vitték el a babát, látogatók az ajtóig jöhettek, a babát nem lehetett kitolni a folyosóra.
febr. 26. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:

18# hozzáazólok én is. télen szültem és nem jöhettek be a kórterembe. A folyosóra lehetett kitolni a babát és ott nem fűtöttek annyira. Azért is úgy volt max pár percig nezhették és be kellett adni a csecsemősökhöz. A legtöbb állami kórházba a covid óta így van, hogy kimehetsz, de be nem jöhetnek.

Szóval ez kórházanként más.

febr. 26. 20:06
 20/20 anonim ***** válasza:
12es vagyok egy vékony köntös szerintem sem árt mégse egy szál hálóingbe keljen flangálni a büfébe vagy ki a látogatókhoz persze aki nem tervez látogatókat és büfébe se menni annak felesleges de aki igen annak szerintem jól jön ha van nála. Nálam is volt egy nap használtam majd cicanacia és szoptatós felsőbe voltam az kényelmessebb volt téli baba. Második szülésnél nyár volt szintén szoptatós topp és rövidnadrág volt rajtam nagyon meleg volt. Komfortossabban éreztem így magam hogy van allul is ruha nem csak bugyi.
febr. 26. 20:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!