Ki mennyi táskával ment a kórházba?
Még egy tipp. A baba pelenkát is meg lehet bontani és csak kevesebbet bevinni nem egy egész csomagot. Nekem az elején nem volt tejem konkrétan a 2 nap alatt összesen 5 pelenka fogyott el a 24 darabos csomagból. Szerintem első körben elég 10-12 db aztán ha valami miatt bent kell tovább maradni vagy egy pisigép a baba akkor apuka tud még bevinni.
Én is bekészültem egy rakás törölközővel, de végül egyet használtam csak. Nem véreztem össze, és 3x zuhanyoztam csak, egyszer vajúdás közben meg 2x az osztályon (szülés után nem tudtam felállni, úgyhogy az a zuhany kimaradt), nem kell minden egyes zuhanyzáshoz külön törölköző, de ez is olyan hogy ha kell hoz be apa tisztát és elviszik a koszosat, nem kell már a szülőszobára 6 törölközővel menni. (Ugyanez igaz a hálóingre is, elég egy a szülőszobára és kettő az osztályra első körben)
Köntös télen is felesleges, a gyerekágyas osztályokon fűtenek mint a rohadás a babák miatt. Büfézni meg ilyesmi úgyse fogsz, mert egyrészt nem hagyhagod ott a babádat, másrészt ha van gátmetszés vagy császár akkor örülni fogsz ha wc-ig eltotyogsz.
#14: azért az utolsó fejezettel én nem értek egyet. Nálunk napi szinten volt vizsgálat is a babáknak, amire be kellett tolni őket a csecsemősöknek, én mindig rögtön a büfébe indultam. Első szülésem után is, gátmetszésem pedig mindkét szülésemnél volt. És a többség azért bírt mozogni, még a császárosok is. Egy köntös szerintem elfér.
Viszont a pelenkát bontottam én is, fél csomagot vittem be, még abból is hoztam haza.
15
Pont erre gondoltam én is.
Második lányom covid alatt született, nem tudtak csomagot behozni.
Ha valamit leadtak a portán jobb esetben másnap megkaptuk.
Én is mentem büfébe ameddig vizsgálat volt. Pizsiből és hálóingből érdemes betárazni merr egy dolog hogy fűtenek mint az állat de a szülés után a hormonok miatt is annyira izzadtam hogy napi 3 váltás kellett
"Köntös télen is felesleges, a gyerekágyas osztályokon fűtenek mint a rohadás a babák miatt."
Nálunk külön kérték, hogy legyen rajtunk a kórtermen kívül.
18# hozzáazólok én is. télen szültem és nem jöhettek be a kórterembe. A folyosóra lehetett kitolni a babát és ott nem fűtöttek annyira. Azért is úgy volt max pár percig nezhették és be kellett adni a csecsemősökhöz. A legtöbb állami kórházba a covid óta így van, hogy kimehetsz, de be nem jöhetnek.
Szóval ez kórházanként más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!