Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan korház ahol van...

Van olyan korház ahol van lehetőség arra, hogy az apuka is bent aludjon szülés után? (ami nem magánkórház)

Figyelt kérdés

febr. 19. 19:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk be se szabadott csukni az ajtót soha semmilyen körülmények között. Eddig akármilyen problémával akármilyen kórházban voltam ez mindig így volt, a személyzetnek rá kell látnia a bent fekvőkre ha bármi probléma lenne.

Ahol meg tudják oldani hogy egy teljesen különálló rész legyen külön kokárattal, plusz költségért az rendben van, de ne várjuk már el hogy apuka is bent lehessen tb-re a kórházban mikor ő nem szorul ellátásra. Meg akkor miért csak a szülésnél? Miért nem aludhat bent a rákos feleséggel, vagy egy mióma műtétnél, pajzsmirigy műtétnél? Meg csak a férj jöhet? Vagy ha a férj nem ér rá a nagymama is bent aludhat?

Hol legyen a határ?

febr. 20. 11:05
 32/37 anonim ***** válasza:
31# Mondjuk azért a legtöbb osztályokon nincs VIP szoba. Nálunk például-megyeszékhely-csak az újszülöttről tudok,pedig sok helyen beforogtam gyakorlat miatt. Ja,itt csukták az ajtókat nálunk. :)
febr. 20. 11:17
 33/37 anonim ***** válasza:
65%

A kórházba ahol szülni fogok 5 osztályon is van VIP szoba.

Nem tudom sokaknak ez miért kiakasztó hogy vannak ilyen lehetőségek is.

Természetesen ezért fizetni kell 10000Ft/éjszaka.

febr. 20. 12:48
 34/37 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk is van családi szoba, szuperül berendezve. Nem tudom hány darab, de remelem sikerül kifogni egyet majd ha eljön az idő nyáron :) szerintem nagyon jó dolog, hogy már van ilyenre is lehetőség hiszen egy család vagyunk, az apuka is nagyon szívesen bent alszik (legalábbis nálunk)
febr. 20. 16:15
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szomorú, hogy ennyire nem "egyenlőek" a feltételek. Valahol vip szoba apukával, máshol tb alapon meg örülj, ha kapsz helyet a 4-5 ágyas szobában rooming in rendszerrel és nem tesznek el a halál f*szára más osztályta baba nélkül, mert a gyermekágyon nincs hely. Valahol be sem csukhatod az ajtót és apukák, meg random látogatók szaladgálnak a folyosókon, akár bemehetnek a szobákba is, máshol az egész osztályról ki vannak tiltva, a vipeseknek meg külön bejárat jár. Hát na... Amikor én azt mondom, hogy ebben a rendszerben valami nagyon nem kóser, akkor az ilyenekre gondolok és nem az irigység beszél belőlem, hanem az, hogy lassan ember legyen a talpán, aki ezeken ki tud igazodni és tud készülni bárhogy is.
febr. 20. 16:38
 36/37 anonim ***** válasza:

22es vip szobában voltam, csak épp a fürdő nem volt jó így a folyosóit kellett használni...

Kérdező kérdezd meg a körzetesedben bent lehet-e. Mert hiába írjuk hogy Mucsaröcsöge alsón bent lehet, ha nálatok tilos, máshol meg nem nagyon szülhetsz.

febr. 20. 17:13
 37/37 anonim ***** válasza:
A PTE szülészeten van családi szoba, ahol az apa is bent aludhat.
febr. 24. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!