Magyarországon állami kórházban van lehetőség szüléshez valamilyen érzéstelenítést kérni a gázon kívül?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 19:01
1/9 anonim válasza:
Epidural szokott lenni.
Teljesen azért nem raknak kómába. Ha megszuletik a gyerek így vagy úgy akkor a kötelező vizsgálatokat leszamitva az az első, hogy radrakjak. Úgy meg nehéz, ha fullosan bealtatnak.
2/9 A kérdező kommentje:
És ezt az epiduralt akkor lehet kérni amikor beindul a fájás vagy ez hogy van?
2022. aug. 1. 19:10
3/9 anonim válasza:
Epudurált is csak akkor adnak, ha van altató orvos aki vállalja, hogy beadja és ha nincs olyan előre haladott állapotban a terhesség. Én 2 gyermeket szültem, mindkettőnél kértem, egyiknél sem kaptam.
4/9 anonim válasza:
Nálunk gáz se volt 🤷🏼♀️ semmi. Kegyetlen volt.
5/9 anonim válasza:
Ahol én szültem se gáz se epidurál, semmi. Homeopátiás bogyókat adtak, de az annyit is ért...:D
6/9 anonim válasza:
Nalunk semmit nem ajánlottak fel, nem is adtak, nem ia kértem. A szülésre koncentraltam eszembe se jutott hogy kérjek valamit. A szülés fáj.. Ez ilyen.
7/9 anonim válasza:
6. Gratulálunk, szuper anya vagy, de nem ez volt a kérdés
8/9 anonim válasza:
Nálunk 2 ujjnyi tágulásnál lehetett kérni epidurált.
9/9 anonim válasza:
A mi városunkban a kórházban semmit se adnak, hiába kérsz. Szülőszoba látogatáson még mondta is a szülésznő valaki kérdésére, hogy a falon a korábbi gázhoz kapcsolódó tartók vagy csövek maradványai vannak, de már arra sincs pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!