Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál van-e más lehetőség...

Császárnál van-e más lehetőség az érzéstelenítésre, mint a gerincbe adott?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 06:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem altattak.
2009. márc. 16. 06:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is úgy tudom,hogy csak az altatás.

2009. márc. 16. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:

A gerincérzéstelenítés a legjobb megoldás hidd el, és egyáltalán nem érzel semmit, nem fáj.

Az altatás után tök rosszul lehet lenni, meg a baba is kap az altatógázból, úgyhogy ő is kómásan kezdi az életét.

2009. márc. 16. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az elöttem szólonak, a gerinbe adott a legbiztonságosabb megoldás a babára nézve. Egy kicsit kellemetlen amikor beadják, de nem vészes. Ráadásul a mütét után lesz 2 órád felkészülni a fájdalmakra és kicsit pihenni. Ha altatás lesz derült égből villámcsapásként ér majd a dolog
2009. márc. 16. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem altattak.Nem volt semmiféle derült égből villámcsapás.Mihelyst az őrzőben magamhoz tértem, hozták a babát.Én nem szerettem volna, ha szurkálják a gerincvelőm.
2009. márc. 16. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem a fájdalomtól félek,az a "dolga" hogy fájjon.Altatás ellenes vagyok,nem szeretnék passzív résztvevője lenni a gyermekem születésének.Nagyon sok anyuka pedig panaszkodik(köztük édesanyám és a nővérem is),hogy az epi.kihatott egész életükre nem pozitív értelemben.
2009. márc. 17. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia minden kórház más és más na persze császár is nem mindenkinek zajlik normálisan,nálam ütemezett császár volt,reggel 7 óra körül fölvittek,előkészitettek,utána betoltak,át tettek a műtőasztalra és itt kezdődtek a problémák,az első az volt hogy az érzéstelenítőt nem tudták oda beadni ahova kéne (nagy hasam volt és nem bírtam görbitenni a hátam)probáltak segíteni de nem ment,így följebb szúrt meg de hozzá tették ha nem lesz jó, akkor altatás. másodjára jött az hogy végig fulladoztam, maszkot tettek a szám elé majd megszületett a babám 4350 grammal utána leválasztoták a placentát és elkezdtek öltögetni.Egyszer még vissza hozták a kisbabámat megmutatni,mialat öltögetek.Utána őt levitték a csecsemőre.Mikor befejeztek (hozzá teszem ép időben,mert ahogy toltak ki már éreztem a lábam)át tettek az ágyra és kitoltak a megfigyelőbe ott kb:2 órát voltam az Anaeszthesiológusal,két aszisztensel,férjemel és anyukámal,utána letoltak a szobámba
2009. márc. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!