Minden kórházban van lehetőség epidurális érzéstelenítésre?
Figyelt kérdés
Szekszárdon fogok szülni,33 hetes vagyok.Nincs fogadott dokim,így is kérhetem ha lehet?Úgy értem kell elötte jelezni valakinek,hogy akarok vagy majd vajúdás közben elég szólni?2009. jan. 12. 15:43
1/13 anonim válasza:
en nem tudom hogy, magyarorszagon hogy megy de kulfoldon vajudas alatt jon az a doki aki beadja az epiduralast es kerdezi kell e? vagy a fogadott dokid jon hogy adasd be mert itt van az aki beadja nalam pl igyvolt en nem akartam beadatni hozam vagy 3 szor jottek be hogy kerjem jobban jarok aztan igy kertem...
2/13 anonim válasza:
Nálunk nincs, nem lehet kérni. /Kecskemét/
3/13 anonim válasza:
Szia!
Az EDA-t egy anesztes doki adja be. Nem tudom, Szekszárdon hogyan működik, az a legtutibb, hogy még az elején jelzed.
4/13 anonim válasza:
Én azt gondoltam, hogy így a XXI. században már alap az epidurális érzéstelenítést alkalmazni szülésnél, de ahol én szültem, ott " a természetes szülés hívei" dolgoznak, ill. vezetik az osztályt, így ott nem alkalmazzák. Pedig nekem fogadott orvosom volt, de még csak fel sem lett ajánlva. Elég szomorú, hogy itt tartunk, de szerintem a legtöbb kórházban beadják, ha kéred.
6/13 anonim válasza:
elso valasziro vagyok: milyen erdekes hogy kulfoldon meg rendesen rad dumaljak hogy kerjed kerjed igaz hogy nagyon sokan szultunk akkor, de senkinek egy hangja nem volt :) mindenkit elrendeztek az epiduralassal! bar en mellete minden egyes fajast ereztem:( teljesen mindegy hogy kaptam vagy nem! jaa es azota is faj a derekam tole az idovaltozasra!
7/13 anonim válasza:
Sajnos nincs minden khzban lehetőség rá.Van,ahol csak munkaidőben,van,ahol akkor sem.A bp.-i Szt.István khzban 24 órában kérhetsz.2 gyerekes anyuka
8/13 anonim válasza:
Győrben elvileg adnak, gyakorlatilag csak akkor ha nappal szülsz. Éjszaka nem adnak...
9/13 anonim válasza:
Szia! Én is Szekszárdon fogok szülni,de van dokim. És nagyon remélem adnak epidurálist. De szerdán megyek a dokimhoz és rá fogok kérdezni hogy is megyez mi felénk:D:D Bár én még csak a 22.hétben járok. Ha jól tudom mindenképen menned kell még kontrollra,ha ott akkor megkérdezed csak adnak választ. Ha ők nem ( amit csodálnék,bár itt nem lehet tudni)akkor a védőnőt kérdezd meg hogy mit hallott visszajelzésekből. Boldog babavárást:D Majd megírom hogy mit mondott a dokim:D Szia
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mindenkinek boldog babavárást,babázást!
Kedves utolsó válaszoló,ha tudod majd írd meg hogy mit mondott a dokid!Köszi:)!
2009. jan. 13. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!