Minden kórházban van lehetőség epidurális érzéstelenítésre?
Figyelt kérdés
Szekszárdon fogok szülni,33 hetes vagyok.Nincs fogadott dokim,így is kérhetem ha lehet?Úgy értem kell elötte jelezni valakinek,hogy akarok vagy majd vajúdás közben elég szólni?2009. jan. 12. 15:43
11/13 anonim válasza:
Elvileg mindenkinek járna, és nem kell fizetni érte. Én nem értem, hogy van ez, hogy egy kórház úgy dönt, hogy jár mindenkinek, egy másik kórház meg úgy, hogy nem...
12/13 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Nagyon egyszerű erre a válasz, mint már írtam az EDA-t anesztes doki adja be. Ebből következik, hogy ahol nincs altatóorvos, vagy éppen ügyeleti idő van és az egy doki éppen a műtőben van, akkor sajnos nincs lehetőség az EDA beadására.
Ebből volt nem olyan régen "botrány", "anesztes doki berendelése" (vagy csak ezt mondták) címen kértek a szülő nőktől pénzt.
13/13 anonim válasza:
Szia! A szekszárdi kimama vagyok. Beszéltem a védőnővel és ő azt mondta hogy ha épp van bennt akkor altató doki akkor ha nincs kizáró ok,adnak. Szóval nem az alapján adnak hogy te kéred vagy nem...Császározásnál mindenképpen adnak de itt Szd.-n még altatnak is ha kell,vagy is ha a beavatkozás olyan mértékü kell hogy legyen. Ennyit tudtam kideríteni. Szóval ez az adott helyzet szerint megy sztem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!