Van olyan korház ahol van lehetőség arra, hogy az apuka is bent aludjon szülés után? (ami nem magánkórház)
Figyelt kérdés
febr. 19. 19:40
2/37 anonim válasza:
Meg többi rokon is? Mi a fenének aludna bent az apuka?
3/37 anonim válasza:
Van olyan kórház. Általában van VIP szoba ahol egyedül vagytok és ott bent lehet az apuka is.
Onnan tudom fixen hogy én VIP szobába leszek és ott is bent aludhat apuka, bár az én férjem nem fog.
4/37 anonim válasza:
3# Itt is van VIP,de attól ott sem alhat bent. Ez szerintem max magánba. Én is örültem volna egy ilyen lehetőségnek.
5/37 anonim válasza:
A fiam állami kórházban született 2012-ben és már akkor bent aludt velünk a férjem a VIP szobában, szóval nem csak magánban van ilyen.
6/37 anonim válasza:
Covid előtt volt a mi klinikánkon (állami), covid óta itt nincs lehetőség.
7/37 anonim válasza:
Uzsokiban a VIP részleg (50/fő/éj).
De ott nem szülhetsz, csak ha van területileg oda szóló lakcímkártyád.
9/37 anonim válasza:
Nem feltétlen van így, ahol van vip, ott sem.
Győrben pl oda is csak látogatási időben mehet be látogató, apuka.
10/37 anonim válasza:
Péterfybe szültem pár hónapja. Ott is van VIP szoba abban voltam, de a covid óta nem lehet ott az apa. Én nem tudtam korábban ott lehetett. Fura volt, hogy franciaágy van amire rakérdeztem és akkor mondta a nővér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!