Van olyan korház ahol van lehetőség arra, hogy az apuka is bent aludjon szülés után? (ami nem magánkórház)
A mi kórházunkban van vip szoba de apuka nem aludhat benn.
Mi ezért is mentünk magánba végül, mert nekünk mindkettőnknek fontos szempont volt ez, nem bántuk meg.
Eger állami kórház vip szoba.. 30 ezer volt 3 napra. Bent aludt minden nap.
Aki még kérdezi minek aludjon bent.. Tehát ha 6 idegen emberrel vagyok éjszaka az tök normális, de ha szülés után az apuka van bent az meg minek hát miért, hát ki látott még ilyet. Nekünk fantasztikus volt így tölteni a benti időt, együtt ébredni akkor amikor minden megváltozott csak mi ketten egymással nem.
Köszönöm a válaszokat!
“ miért kellene bent aludjon, meg a többi rokon is?!”. Talán mert ő is velünk szeretne lenni. Nem én ragaszkodom ehhez. Sokan a szülésnél is bent vannak.
10-es vagyok. Körbe kerdeztem kiváncsiságból ismerősi körben. Aki covid alatt után szült egyik VIP szobába se lehetett benn apuka. Persze ez nem országos átlag kb 10 különböző kórház.
A legtöbb helyen eleve férfi már be sem jöhet látogatási időbe a kórterembe.
Én azt mondom azt pár napot ki kell és lehet bírni. Nekem is hiányzott a férjem, de ez kórház nem szálloda. Nekem is nagyon kellemetlen lett volna, ha más férje ott kódorog miközben próbálok szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!