Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan korház ahol van...

Van olyan korház ahol van lehetőség arra, hogy az apuka is bent aludjon szülés után? (ami nem magánkórház)

Figyelt kérdés

febr. 19. 19:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
9# Szegeden is így van.
febr. 19. 21:09
 12/37 anonim ***** válasza:
91%
SOTE-n is van "vip" (alapítványi) szoba, de nem aludhat bent apuka, szóval ez erősen kórház függő.
febr. 19. 22:08
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

A mi kórházunkban van vip szoba de apuka nem aludhat benn.

Mi ezért is mentünk magánba végül, mert nekünk mindkettőnknek fontos szempont volt ez, nem bántuk meg.

febr. 19. 22:25
 14/37 anonim ***** válasza:
71%

Eger állami kórház vip szoba.. 30 ezer volt 3 napra. Bent aludt minden nap.

Aki még kérdezi minek aludjon bent.. Tehát ha 6 idegen emberrel vagyok éjszaka az tök normális, de ha szülés után az apuka van bent az meg minek hát miért, hát ki látott még ilyet. Nekünk fantasztikus volt így tölteni a benti időt, együtt ébredni akkor amikor minden megváltozott csak mi ketten egymással nem.

febr. 20. 03:00
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tb alapon úgyis csak a körzetes kórházadban szülhetsz. Ha azt akarod hogy bent aludjon a magánkórház lesz a ti utatok
febr. 20. 07:13
 16/37 anonim ***** válasza:
9%
#14 Nem mindegy hogy az a 6 ember akivel együtt vagy az mind kórházi ellátásra szorul, apuka meg csak "szórakozásból" meg azért mert milyen "fantasztikus" szeretné egy egészségügyi intézmény kapacitását használni.
febr. 20. 07:22
 17/37 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk mert attól, hogy nem az apuka szült ugyanúgy az övé is a gyerek? Egyébként teljesen normális igény, én is örülnék ha lenne ilyen lehetőség, de nálunk már sajnos VIP szoba sincs, mi amióta együtt vagyunk nem aludtunk külön, szerintem el se tudnék aludni
febr. 20. 07:49
 18/37 anonim ***** válasza:
40%
Hát igen, mert valóban milyen jó, mikor átvérzett hálóingben battyogsz ki reggel a közös fürdőbe majd a folyosón összetalálkozol a szintén bent alvó büszke apukával Lakatos Dzsézönsztetemmel aki a folyosón tölti a napi cigijét. Hiszen neki is joga van bent aludni ugye.
febr. 20. 08:03
 19/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

“ miért kellene bent aludjon, meg a többi rokon is?!”. Talán mert ő is velünk szeretne lenni. Nem én ragaszkodom ehhez. Sokan a szülésnél is bent vannak.

febr. 20. 08:12
 20/37 anonim ***** válasza:
71%

10-es vagyok. Körbe kerdeztem kiváncsiságból ismerősi körben. Aki covid alatt után szült egyik VIP szobába se lehetett benn apuka. Persze ez nem országos átlag kb 10 különböző kórház.

A legtöbb helyen eleve férfi már be sem jöhet látogatási időbe a kórterembe.

Én azt mondom azt pár napot ki kell és lehet bírni. Nekem is hiányzott a férjem, de ez kórház nem szálloda. Nekem is nagyon kellemetlen lett volna, ha más férje ott kódorog miközben próbálok szoptatni.

febr. 20. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!