Több elismerést érdemel az, aki fájdalomcsillapítás nélkül szül?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki szeret azzal felvágni, hogy Ő nem kért fájdalomcsillapítót, se gázt, semmit. Nekem még van 3 hónap a szülésig és, bár írtózom a szuriktól, de ha lesz lehetőségem biztosan kérni fogok, mert nem szeretek szenvedni. Ő egyébként az a tipus, aki a császárosokat is lenézi, undorító egy természete van, nem is adok a szavára. Viszont a médiában illetve más ismerőseim közt is feltűnt már, hogy néhányan szeretik ezt hangoztatni. Számomra ellenszenves gondolat, de kiváncsi lennék másoknak mi a véleménye erről.febr. 15. 18:15
31/33 anonim válasza:
Ordított, de azt mondták az nem lehetséges, ne találja ki. Vegül 10 perc múlva elaltatták. Emiatt nem akar több gyereket...
32/33 anonim válasza:
Én mire elökerült az anesztes már nem kaphattam. Az oxytól baromi gyorsan tágultam, azt hittem megpusztulok. Mások meg nem akartak mert nem fájt, tök atszellemülve meselte egy csaj hogy neki milyen alomszülése volt, illoolajjal kenegették és ennyi..ugyanaz nap szültünk. Ez van szerintem mindenki örüljön hogy megvan épen a babája meg ő is, és ennyi. Ez nem egy verseny hogy ki a jobb, kinek könnyebb vagy épp ki szenvedett jobban. Számomra mindenki egy hős aki bármilyem módon kihordott egy babát.
33/33 anonim válasza:
Magának szüli a gyereket, olyan módon, ahogy lehetősége van. Semmilyen elismerést nem érdemel csak ezért senki, ő vállalta. Majd ha fel is neveli normálisan a gyereket, akkor kaphat elismerést, nem a születésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!