Több elismerést érdemel az, aki fájdalomcsillapítás nélkül szül?
Én nem hősnek, hanem mazohistának tartanám az ilyet.
Szive joga....
Én kértem, mégsem kaptam semmit, nálunk szülésnél nincs fajdalomcsillapítás.
Ez nem elismerèst tàrgya.
Mindenkinek màs a fàjdalomküszöbe, minden szülès màs. Minden fàjdalomcsillapìtònak van hatàsa a babàra, de az anyàt sem kell ,,feleslegesen" szenvedtetni. Van, mikor tùl korai vagy túl kèső màr beadni fàjdalomcsillapìtòt. Van, mikor nincs megfelelő szakember hozzà.
Nem.
Ha az én szülésemet kapja, abba belehalt volna. Egyébként én hiába kaptam edát, nem hatott. 40 percen keresztül próbálta egy egész team beadni, de még a főprofnak se sikerült. Állítólag anatómiai "csoda" vagyok. Gázt kaptam helyette, az meg kb. mint halottnak a csók, csak a belégzés pillanatáig hatott.
Én sem kaptam semmit, szenvedtem, kiabáltam, sírtam, ordítottam, kiszorítottam a vért a férjem kezéből közben.
De nem értem, hogy emiatt vállveregetést érdemelnék. Szerettem volna gyógyszert, de mire előkerült a doki, addigra már késő volt.
Ne foglalkozz az ilyen fa*méregetős emberekkel. Nekik fog 2 hónaposan felülni, 5 hónaposan Petőfit szavalni és 1 éves kora előtt deriválni a gyerekük...
Én is az nélkül szültem, csak napokkal később jutott eszembe, hogy amúgy létezik rá "szer", bár nem tudom ott volt-e rá lehetőség, mert sosem került szóba. Oxi viszont volt... Indították a másodikat is vele...
Nem hiszem, hogy bárki "ügyesebb" attól, hogy szenved, ha tehettem volna magamnál sem akartam volna lenni egyáltalán, altassanak el, szedjék ki, aztán ébresszenek fel, a fene se akar (t volna) szenvedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!