40+1 hetesen, I.fokban érett lepény tényleg ekkora tragédia?
Sziasztok. Ma voltam nst,mostmár minden nap mennem kell és sikerült egy óriási bunkó orvost kifognom.
Konkrétan mint egy ronggyal úgy beszélt mert I. Fokban érett a lepényem, és hogy magas a vérnyomásom, hozzáteszem 143/85 felé sose ment, szerintem még ez annyira nem kóros.
A súlyomba is belekötött, igaz nem hú de vékonyan kezdtem a terhességet (85kg) pont teherbe esés előtt fogytam 10kg eddig 7kg híztam, mégis ez volt a legnagyobb problémája,hogy túlsúlyos vagyok,illetve érett a lepényem.
Áramlásra küldtek uhra hozzá de konkrétan bőgve jöttem haza annyira belémtiport.
Hozzáteszem szültem már egy gyereket, vele 2-3 fokban volt érett a lepény a végén, sűrűbben jártam Nst de sose aláztak így meg mint ma ez a doki,illetve nem mondták,hogy ez gond..
Annyira beparáztatott, ígyis csupa ideg vagyok,hogy túlhordom a babóm, és félek nehogy baja legyen :(
Nekem 3-as volt és azt mondta az orvos, hogy terhességi kornak megfelelő. Az 1-esbe aztán tényleg nem gondolná az ember, hogy bele lehet kötni.
Sajnálom, hogy ekkora parasztot fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!