A mentősök se veszik észre, ha az iker gyermekeknek az anyaméhben nincsenek életjeleik?
Vannak tragédiák. Anno emlékszem a Hoxa fórumra jártam sokat, ott írt egy kismama, hogy a 41. héten meghalt a babája... Érezte, hogy nem mozog, alig mozog, bementek a kórházba, CTG-vel nem találták, a mogorva orvos, akinek nem tetszett, hogy felkeltik ráfogta, hogy vastag a hasfala, de ő mondta, hogy folyamatosan jár CTG-re, mindig rögtön megtalálták, na akkor kegyesen UH, ott megtalálták, vissza a szülőszobára, a szülésznő CTG-re akarta rakni, de az orvos mondta, hogy előbb csinálják meg az adminisztrációt, majd mire azzal végeztek megint nem találták és már UH-n is csak az látszott, hogy nincs többé szívhang...
Nem is ismertem őt, de úgy sírtam, mikor elolvastam. Friss volt az élmény, mikor nyitotta a témát, írta ki magából a dolgot és ott követtük végig hogy hogy élte túl a kapcsolata, hogy dolgozta fel az egészet, aztán a következő terhességét, hogy mennyit aggódott, végül egészséges babája született utána, sőt mindig ad hírt magukról, azóta már három gyerekes anyuka. De olvasni is valami borzalmas volt, hogy hogy dolgozta ezt fel és az, hogy ez megtörténhet... Beteg magzatoknál a mentősök mit tehetnének? Még a szülészeten is előfordul sajnos, hogy senkinek se tűnik fel semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!