Van itt olyan anyuka, akinek minden rendben volt a babával terhesség alatt és mégis tragédia lett a vége?
Figyelt kérdés
Mi volt a gond?
Egyik ismerősöm járt igy sajnos 😢
Hogy lehet ezt feldolgozni?
2018. aug. 5. 12:04
1/12 anonim válasza:
Hálistennek velünk minden rendben vólt de az eggyik koléganöm a kislányát vesztette el.39 héten rátekeredett a köldökzsinor a pici nyakára,nem vették észre mert elötte Nst n minden rendben volt.
2/12 anonim válasza:
Teljesen problémamentes terhességem volt. 34. hétre született a lányunk 2360 grammal, 48 cm-vel, tehát kicsit koraszülött volt, de 9/10-es apgart kapott, önállóan lélegzett, jól evett, majd két naposan összeomlott, mai napig nem tudjuk, hogy mitől. Nagyon súlyos agykárosodást szenvedett, egyelőre nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő számára. Sajnos félre is kezelték, ez rontott az állapotán. Mindenki értetlenül áll az események előtt, várjuk a szakértői véleményeket. Életben maradt, de van orvos, aki szerint teljesen magatehetetlen lesz élete végéig.
3/12 anonim válasza:
Egy ismerős babájanal a 37 vagy 38 heten nem volt szivhang :( nem tudják mitől.
4/12 anonim válasza:
Barátnőm a 40. héten fájásokat érzett, bementek boldogan a kórházba, hogy szülni fog, megvizsgálták, közölték hogy a baba legalább 4 órája nem él :( Az ok a mai napig nem tisztázódott teljesen.
5/12 A kérdező kommentje:
😭😭😭
Sajnálom
2018. aug. 5. 15:01
6/12 anonim válasza:
3. terhesség, minden rendben volt. 36. héten nem éreztem mozogni. Mentünk rögtön, már nem élt. Valószínű, hogy a köldökzsinór (kezén, lábán) de a boncolás azt mutatta egészséges volt.
7/12 anonim válasza:
Második terhesség volt, a 34. héten éreztem, hogy már fél napja nem mozdul. Felhívtam a védőnőt, aki kereste a szívhangot,majd csak nehezen találta meg. Azonnal beküldött a kórházba, ahol az UH-n kiderült, hogy a baba már két napja nem él. (A védőnő az én szívhangomat találta meg és azt vélte a babáénak) A boncolás nem tudta kimutatni a halál közvetlen okát.
8/12 anonim válasza:
Az utolsó kérdésre: Nem lehet feldolgozni soha. Egy újabb terhesség és egy élő, egészséges baba segíthet, de az ember amíg él, nem fogja elfelejteni és soha nem lesz már ugyanolyan az élete.
9/12 anonim válasza:
Sajnos mostanába sokkal több ilyen eset előfordul,ritkán,mitn régen. Egészséges baba is elhalhat,ez ritka szerencsére, uj terhesség élve szülés jo az
10/12 anonim válasza:
Utolsó, nem fordul elő gyakrabban. A harmadik trimeszteri halva születések aránya 5 ezrelék az élveszülésekhez képest. (Nem beszélve arról, hogy a csecsemőhalandóság meg köztudottan drasztikusan csökkent a múlt századhoz viszonyítva!). Csak manapság az internetnek köszönhetően minden tragédiáról szinte azonnal értesülünk.
Részvétem az érintetteknek.ű
Aki meg lepontozta a válaszomat, hogy soha nem lehet teljesen feldolgozni, az inkább a pontozgatás helyett szálljon magába és örüljön mint majom a farkának, hogy ezzel a szörnyűséggel nem neki, vagy a közvetlen családtagjának kell megbirkóznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!