Emlékszik valaki erre a (megrázó) kérdésre?
Elég régen olvastam azt hiszem ebben a kategóriában a kérdést, és kíváncsi vagyok, hogy valaki emlékszik-e még rá, esetleg be tudnátok-e linkelni.
Egy kismamáról szólt, talán úgy kezdődött, hogy terhes lett, elvetélt, majd mivel nem tudott újra teherbe esni ezért a férje elhagyta őt, megcsalta és annyi gond zúdult a nyakába, hogy öngyilkos lett, amit végül a testévre írt meg a kérdésében az oldalra. A lányt Eszternek hívták, legalábbis ez rémlik.
Lehet, hogy nem ez a pontos történet, de az biztos, hogy hónapokon keresztül aktív volt, és nagyon érdekelne, hogy valaki emlékszik még rá? Egy linket tudnátok küldeni?
Emlékszem, de linket nem tudok.
Sajnos nem ezzel kezdődött hanem azzal h volt egy kisbabaja, aki bölcsőhalalban meghalt. A kalvaria a vetelesekkel ezután jött... :(
Bocs ha off de nekem vmi hasonló rémlik ahol meghalt a baba,a csaj aztàn terhes lett újra de koraszülött lett vagy talàn ikrek is... Pff nem emlékszem de ő is Eszter volt szerintem.
Na ez kamu volt, meg szerintem ez is amit kérdezel.
így van, Eszter ha jól emlékszem.
még terhesen kérdezett, nem szeretett volna szoptatni. aztán bölcsőhalálban meghalt a kisbabájuk, aztán elvetélt és végül a férjének született egy babája a szeretőtől :(
Hú nekem megvan a link. Legalábbis megvolt, mert valaszoltam rá. Megkeresem.
Arról nem tudok hogy kamu lett volna. Csináltak neki gyertyaláng oldalt is.
Pill
Igen, bolcsőhalállal vesztette el a gyerekét. Szoptatás problémával tette fel a kérdést.
Megnéztem a megválaszolt ketdéseim között és nagyon érdekes módon nem találtam!
Vki más nem nézné meg?
Hogy derült ki hogy kamu volt? (akik ezt ieták)?
Sokáig csak részvétes valaszok jöttek és a kérdező már nem válaszolt (Eszter testvére)
Ez a gyertyaláng oldala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!