Emlékszik valaki erre a (megrázó) kérdésre?
Elég régen olvastam azt hiszem ebben a kategóriában a kérdést, és kíváncsi vagyok, hogy valaki emlékszik-e még rá, esetleg be tudnátok-e linkelni.
Egy kismamáról szólt, talán úgy kezdődött, hogy terhes lett, elvetélt, majd mivel nem tudott újra teherbe esni ezért a férje elhagyta őt, megcsalta és annyi gond zúdult a nyakába, hogy öngyilkos lett, amit végül a testévre írt meg a kérdésében az oldalra. A lányt Eszternek hívták, legalábbis ez rémlik.
Lehet, hogy nem ez a pontos történet, de az biztos, hogy hónapokon keresztül aktív volt, és nagyon érdekelne, hogy valaki emlékszik még rá? Egy linket tudnátok küldeni?
Volt itt egy másik ilyen is, nem a belinkelt, abban is hasonló volt a sztori, csak ott a végén a testvére "bejelentkezett az ő jelszavával" és leírta, hogy a lány öngyilkos lett. De az is fake volt. Valószínű ugyanaz a kérdező, más babafórumon is volt, emlékszem még írták is, hogy "nem akart rosszat, csak babások között lenni", de nem volt gyereke soha.
Gyertyaláng oldalt is létre lehet hozni csak úgy, és nevet is ki lehet találni. Erre a névre pl. semmilyen találatot nem észlel a google. Talán az emlegetett törölt kérdés volt, amire én gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!