Emlékszik valaki erre a (megrázó) kérdésre?
Elég régen olvastam azt hiszem ebben a kategóriában a kérdést, és kíváncsi vagyok, hogy valaki emlékszik-e még rá, esetleg be tudnátok-e linkelni.
Egy kismamáról szólt, talán úgy kezdődött, hogy terhes lett, elvetélt, majd mivel nem tudott újra teherbe esni ezért a férje elhagyta őt, megcsalta és annyi gond zúdult a nyakába, hogy öngyilkos lett, amit végül a testévre írt meg a kérdésében az oldalra. A lányt Eszternek hívták, legalábbis ez rémlik.
Lehet, hogy nem ez a pontos történet, de az biztos, hogy hónapokon keresztül aktív volt, és nagyon érdekelne, hogy valaki emlékszik még rá? Egy linket tudnátok küldeni?
Ó, kár, hogy törölték, pedig el szerettem volna olvasni még egyszer végig. Mindenesetre én a kamu bevallásáról már lemaradtam, de érdekes történet volt.
Köszi a segítséget azért!
Igen törölték. Itt utalnak rá, belinkelik, de már nincsen ott semmi kérdés.
Érdekes. Bevallotta? Nekem a megvalaszolt listában mindig előre jött, amikor vki hozzászólt, de kamuról nem olvastam.
Hm. Tényleg nem volt egy szép történet.
Lehet, hogy erre gondoltál?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nem, sajnos nem, ugyanis ezt ma olvastam, és erről jutott eszembe a másik kérdés.
Ott tényleg valami szoptatós témából indult ki a történet, de mondhatni hasonló, és arra határozottan emlékszem, hogy a kérdező testvére írt egy hosszú kommentet, amiben leírta, hogy a kérdező öngyilkos lett, ezért is maradt meg bennem annyira.:/
Sajnos én is belefutottam ilyenbe.
Volt egy kérdező, akivel e-mailezni kezdtünk, még 2010ben azthiszem.
A történet az volt, hogy a nő nem tudta elhagyni az agyvérzést kapott, és lebénult férjét, és hogy szerelmes lett a sógorába.
Sokat emaileztünk, mesélte hogy méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, kiderült a viszony, stb.
Aztán nem válaszolt.
Megkerestem a kérdését, írtam alá.
Egy teljesen más történetet kaptam válaszul. Pl terhes lett, a sógor elhagyta ő meg szökést tervez a babával.
Rákerestem az emailjére, és egy 20 éves lány profiljára mutatott.
A kérdésben szereplő nő 36éves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!