Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emlékszik valaki erre a...

Emlékszik valaki erre a (megrázó) kérdésre?

Figyelt kérdés

Elég régen olvastam azt hiszem ebben a kategóriában a kérdést, és kíváncsi vagyok, hogy valaki emlékszik-e még rá, esetleg be tudnátok-e linkelni.

Egy kismamáról szólt, talán úgy kezdődött, hogy terhes lett, elvetélt, majd mivel nem tudott újra teherbe esni ezért a férje elhagyta őt, megcsalta és annyi gond zúdult a nyakába, hogy öngyilkos lett, amit végül a testévre írt meg a kérdésében az oldalra. A lányt Eszternek hívták, legalábbis ez rémlik.

Lehet, hogy nem ez a pontos történet, de az biztos, hogy hónapokon keresztül aktív volt, és nagyon érdekelne, hogy valaki emlékszik még rá? Egy linket tudnátok küldeni?

2016. szept. 23. 21:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ó, kár, hogy törölték, pedig el szerettem volna olvasni még egyszer végig. Mindenesetre én a kamu bevallásáról már lemaradtam, de érdekes történet volt.

Köszi a segítséget azért!

2016. szept. 23. 22:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen törölték. Itt utalnak rá, belinkelik, de már nincsen ott semmi kérdés.

Érdekes. Bevallotta? Nekem a megvalaszolt listában mindig előre jött, amikor vki hozzászólt, de kamuról nem olvastam.

Hm. Tényleg nem volt egy szép történet.

2016. szept. 23. 22:07
 13/23 Vilcsianyuja ***** válasza:
84%
Lehet, hogy rosszul emlékszem. Egy másik kérdéssel is némileg keverhetem, amit szintén töröltek már. Lehet, hogy egy ismerős vagy barát rántotta le a leplet.
2016. szept. 23. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:
2016. szept. 23. 22:30
 15/23 Vilcsianyuja ***** válasza:
87%
Igen, én ebből a Dóri babás történetből ismertem meg Eszter történetét.
2016. szept. 23. 22:35
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem, ugyanis ezt ma olvastam, és erről jutott eszembe a másik kérdés.

Ott tényleg valami szoptatós témából indult ki a történet, de mondhatni hasonló, és arra határozottan emlékszem, hogy a kérdező testvére írt egy hosszú kommentet, amiben leírta, hogy a kérdező öngyilkos lett, ezért is maradt meg bennem annyira.:/

2016. szept. 23. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
a linkelt kérdés utolsó kommentelője írja, hogy az eszteres kérdés is kamu volt
2016. szept. 23. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
A Dóri-történetben is Eszternek hívják az anyukát, ráadásul épp K-kezdőbetűvel, ahogy a gyertyalángos oldalon is szerepel. Itt ki van írva a teljes név: Kiskuti.
2016. szept. 24. 09:41
 19/23 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos én is belefutottam ilyenbe.

Volt egy kérdező, akivel e-mailezni kezdtünk, még 2010ben azthiszem.

A történet az volt, hogy a nő nem tudta elhagyni az agyvérzést kapott, és lebénult férjét, és hogy szerelmes lett a sógorába.

Sokat emaileztünk, mesélte hogy méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, kiderült a viszony, stb.

Aztán nem válaszolt.

Megkerestem a kérdését, írtam alá.

Egy teljesen más történetet kaptam válaszul. Pl terhes lett, a sógor elhagyta ő meg szökést tervez a babával.

Rákerestem az emailjére, és egy 20 éves lány profiljára mutatott.

A kérdésben szereplő nő 36éves volt.

2016. szept. 24. 12:37
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
De miért keresed kérdést? Ezen az oldalon semmit sem szabad komolyan venni, gondold már végig az életben is mennyi hazug ember van.
2016. szept. 24. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!