Van itt olyan anyuka, akinek minden rendben volt a babával terhesség alatt és mégis tragédia lett a vége?
Mi volt a gond?
Egyik ismerősöm járt igy sajnos 😢
Hogy lehet ezt feldolgozni?
Sajnálom és részvétem mindenkinek :(
Valamelyik unatkozik,azért pontoz le mindenkit.
Biztos ennyi öröme van
Végül minden rendben lett de nagyon nem rajtam és a babám a múlott hanem a megfelelő orvosi gárda és szakértelem és nagyon gyors reagálás miatt nem lett tragédia.
Példaértékű terhesség legvégéig munka egy pillanatig nem voltam rosszul csak a hasam nőtt babával és végig minden rendben volt
Spontán induló szülés. Olyan vajúdás mint ami a nagykönyvben megvan írva csak szimplán extra rövid köldökzsinór ami az ultrahangon nem látszódott
30 cm nél rövidebb nem engedte a babát megSzületni. Végül méhlepényestől szültem meg a, de kellett hozzá azt hogy az orvos nyomja majd húzza ki belőlem (vákummal)
2 h-s kitolás volt így a fél óra helyett...
Utóbb mondta a férjem,hogy mekkora pánik volt 10-en voltak a szülőszobán.nemcsak a baba hanem én is veszélyben voltam
A szomszédunknak ebbe belehalt a lányuk 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!