Ilyenkor hogy és mivel mennétek be a korházba?
Én is olyasmit hallottam, amit a 3. ír, azaz hogy ha elfolyt a magzatvíz, akkor fekve szállítanak mentővel, tehát mindenképp mentőt hívnék.
(Én burokrepedés gyanújával és szivárgó magzatvízzel villamossal mentem, de a magándokimtól soronkívüli vizsgálatról, és neki nem volt ellenjavallata 🙂)
Mentőt hívnék. Biztos lesz pár szuperanyu, aki a Nyíregyháza-Zalaegerszeg távot levezetné vajúdás közben.
Komolyra fordítva a szót: nincs az, aki előre tudja, mi lesz vele 15-20 perc múlva, milyen gyakori és intenzitású fájásai lesznek. A baba is jöhet extra gyorsan, mit csinál akkor?
Így jártam és megkértem rokonokat hogy jöjjenek értem. Ott volt egy hároméves gyerek is, nem jött szóba sem taxi, sem mentő.
Családban sokaknak indult így, ha van közelben hozzátartozó vagy apa, nem kell rohanni.
Megvárnám ameddig hazaér értem a férjem.
Elfolyt magzatvízzel, ha a magzatvíz tiszta és nincsenek fájások 2-3 órát lehet várni a kórházba érkezéssel. Annyi idő alatt bárhonnan ahova ment hazaér.
Èn elfolyt magzatvìzzel (gyerek feje màr hetekkel azelőtt beilleszkedett, mèegis Niagarakènt tört elő a víz) tacival memtem. Bònuszkènt haza is jöttünk mèg 1x, mert nem indult be a szülès, aztàn megint taxival mentünk vissza.
Nem Magyarorszàgon èlek, itt nem szokàs mentővel menni szülni. Magyarorszàgon biztos kiküldenènek mentőt.
9, nem inkább bepisiltél? Fizikai képtelenség, hogy beilleszkedett fej mellett ömöljön, max. szivárog, ami szintén tűnhet soknak, csak épp közel sem ömlik. A szivárgás nem indokol fekve szállítást.
Ha ömlik, akkor viszont országtól függetlenül szakbarbárság hazaküldeni, mivel az olyan mennyiséget jelent, ami már nem termelődik vissza, azaz rövid időn belül meg kell születnie a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!