Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megbánta valaki az apás szülést?

Megbánta valaki az apás szülést?

Figyelt kérdés
A férjem be akar jönni a szülésre, de én nem szeretném, hogy úgy lásson :S
2009. jan. 3. 18:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, sokat segítettetek!!! megnyugtattatok, úgyhogy eldöntöttem, hogy ha tényleg szeretne bejönni, hát legyen :)
2009. jan. 3. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én nem akartam, hogy bent legyen a férjem, elfogadta. Most így utólag viszont azt mondom, legkozelebb biztos, hogy úgy lesz, legalább a vajúdás alatt, aztán meglátjuk. vajúdás kozben megtapasztaltam, hogy tényleg magam vagyok, hiába volt nagyon kedves a novér, magam voltam, jól jott volna valaki, akinek panaszkodhatok és aki sajnál:) most császárral végzodott, a kistesónál majd meglátjuk, de nem szeretnék magam lenni. Szerintem ha az apuka szeretné, neked is jót tesz a kozelsége, ott már nem fogsz ilyesmin gondolkozni, o pedig ha akar, még kozben is kimehet:)
2009. jan. 4. 00:42
 13/13 erikiki válasza:
Sziasztok!!Sajnos nekem rossz tapasztalatom van az apás szülésről.Ismervén a férjemet,nem kértem,hogy jöjjön be,ennek ellennére örültem,hogy magától bennt maradt,hiszen ezt neki kell eldöntenie.Mikor kicsit rosszul lett kiment,azzal,hogy majd visszajön.Közben jött a baba.a doktor meglérdezte,hogy behívja-e a férjemet,közöltem,hogy inkább kicsit később.Ennek ellenére a férjem betoppant és mindent látott,nézett.Láttam,hogy nagyon boldog ,kis könnycsepp a baba láttán.Viszont,miután letelt a 6 hét,nem,hogy nem kívánta a szexet,mindig kifogásokat talált.Több hónapig próbálkoztam,de éreztem,hogy amolyan erőltetett lett az egész,megundorodott velem szexelni.Sokáig bíztam,a változásban,végül vitatkozások lettek belőle:ne csodálkozz,ha félre...ek,mindent mondtam.Lelkileg nekem ez az 1 év nagyon megalázó volt.Aztán belefáradtam,és elfogadtam,hogy ez a helyzet.Vártam,hogy magától másképp viszonyuljon hozzámJavult a helyzet,de sose lesz olyan mint régebben.Sajnos én is eltávolódttam tőle.Szeretnék mégegy gyereket,de őszintén 3 és fél év telt el,ma szóba jött a téma és azt mondta undi volt.Sajnos ma erősen elgondolkodtam,hogy mi lenne,ha mégegy babát tervezünk,én nem tudnám ezt mégegyszer végigcsinálni,lelkileg.Azt látni,hogy a férjem undorodik tőlem.Nem kértem,hogy bejöjjön,ő döntött akkor a pár perc alatt,úgy,ami eléggé megváltoztatta a kapcsolatunkat.Erika
2011. jan. 23. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!