Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megbánta valaki az apás szülést?

Megbánta valaki az apás szülést?

Figyelt kérdés
A férjem be akar jönni a szülésre, de én nem szeretném, hogy úgy lásson :S
2009. jan. 3. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg én sem, és a férjem sem panaszkodott. Egyébként nem kell semmit látnia, ha nem akarod. Állhat végig a fejednél és akkor semmit nem lát. Le van takarva a lábunk. Én is gondolkodtam ezen, de ott és akkor ez nem fog zavarni. Beszéljétek meg!

3. babás

2009. jan. 3. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én ugyanettől féltem, úgy oldottuk meg, hogy a vajúdás alatt végig velem volt, de amikor már jöttek a tolófájások, akkor én kiküldtem.

Viszont az nagyon jó volt, hogy amíg vajúdtam ott volt.

3 hós kislány anyukája

2009. jan. 3. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Négy hete szültem és pont ma kérdeztem tőle, hogy megbánta-e, hogy bejött. Azt mondta nem, csodás élmény volt, pedig a terhességem elején kijelentette, hogy nem jön be. Én pedig nem erőltettem.

Üdv

2009. jan. 3. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjemmel ugy allapodtunk meg, hogy majd ahogy abban a pillanatban erzi. A vajudas alatt vegig benn volt, de amikor megindult a szules kiment. Nem banom, mert ezt nem szabad eroltetni egyik fel reszerol sem, mert rossz emlek is lehet. Utolag beszeltunk rola. Azt mondta azert ment ki, mert mar nem tudta nezni, hogy szenvedek es o nem tud segiteni. En a nagy tobbseggel ellentetben ugy gondolom, hogy nem a szules a nagy elmeny, hanem amikor a baba mar kinn van:-) tegyuk hozza, hogy nekem nem volt konnyu szulesem.
2009. jan. 3. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi a párommal többször átbeszéltük a dolgot. Néztünk előtte szülés videókat a neten. Így fel tudott készülni a látványra. Én is aggódtam amiatt hogy úgy lát, de mivel nagyon szeretett volna ott lenni beleegyeztem. Megegyeztünk, hogy közben is kimehet ha akar, és ha én úgy érzem hogy zavar hogy ott van, akkor kiküldhetem. Végülis végig velem volt (ami nekem nagyon jó volt), és nagyon meghatódott a végén.

2009. jan. 3. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat agyalok ezen, mert 23 hetes terhes vagyok, és a párom be szeretne jönni.Már van egy gyerekünk, de mikor ő született, nem volt itthon, így nem tudott bejönni. azt tudom, hogy nélküle, nagyon rossz volt minden. sokkal többet volt síros időszakom, és úgy éreztem nincs velem senki, pedig a szüleim végig velem voltak. így, most ott szeretne lenni velem végig. arra az egyre megkértem, hogy mikor már konkrétan szülök, ne nézzen meg "ott", mert azt nem akarom, és megígérte, hogy úgy lesz, ahogy én akarom. tégy te is így!!! sok sikert....:))
2009. jan. 3. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg,sőt,nagyon jó volt,hogy velem volt!Nem undorodott meg tőlem és szorosabb lett a kapcsolatunk.Az az egy nem tetszett neki,hogy látta a fájdalmat rajtam és nem tudott segíteni rajta.De lelkileg sokat köszönhetek neki.
2009. jan. 3. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem élete legszebb emlékének tartja.Ő sem akart bejönni,de a vége felé már ragaszkodott hozzá.Ha a fejednél áll,semmi olyan negatív hatás nem fogja érni,ami a későbbiekben gondot okozhatna kettőtök között.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 3. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A férjem számára nagyon nagy élmény volt, hogy látta ahogy megszületik a kislánya. Rám pedig nagyon nagyon büszke volt, és azt mondta, hogy átértékeli a fájdalom fogalmát magában.

Nem undorodott meg tőlem, talán még jobban szeret, mint előtte.

Ha be akar menni a férjed, szerintem nagyon klassz dolog, hogy támogatni szeretne téged. És az ő babája is, nem szabad elzárni őt ettől az élménytől.

Nem fogja érdekelni se a vér, se a nyögésed, se semmi, csak és kizárólag a babátok és TE fogtok neki számítani akkor!

2009. jan. 3. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyikőnk sem akarta, hogy bent legyen a férjem, tehát ő sem és én sem. Mégis úgy alakult, hogy végig bent volt.:)))

A vajúdás alatt azt mondta, hogy még marad egy kicsit velem, aztán majd kimegy. Végül mégis bent maradt a szülésre is. A szék, amin ült, úgy helyezkedett el, hogy SEMMIT nem látott a véres dolgokból, sőt az orvosom mindig mondta is neki, hogy mikor takarja el a szemét.:))) Ezt ő meg is fogadta és tényleg semmi olyat nem látott, amitől "rosszul lett volna".

2009. jan. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!