Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitol lehet ez es mennyire...

Mitol lehet ez es mennyire sulyos?

Figyelt kérdés
Ma 1 honapja hogy szultem.Vissza voltam a dokihoz 10 napra a szules utan hogy szedje ki a cernakat mert varratom volt,azt mondta hogy minden rendbe van.Par napja egy cerna log ki de szerintem az a belso varrattol van ami nincs olyan melyen,kivul szepen ossze van forrva viszont nagyon kemenynek erzem es ha megnyomogatom jon ki valamilyen feher folyadek.Szerintetek mitol lehet???
2010. okt. 21. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

a fehér folyadék v. hüv. váladék ami ártalmatlan vagy genny de az már nagyon fájna szerintem és kizárt hogy a doki ne vette volna észre.

a gyermekágy hat hét ami után lesz még egy orvosi vizsgálat akkor mindenképp kérdezz rá.

de szerintem ha nem vagy lázas nincs hőemelkedésed akkor nem gyulladásról van szó.

2010. okt. 21. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem mutasd meg másik dokinak!!!
2010. okt. 21. 14:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Huvely valadek nem mert nem onnan jon ki,es ezt onnan tudom h a tukorbe neztem.
2010. okt. 21. 14:54
 4/4 anonim válasza:
sürgősen menj az orvoshoz,hidd el ez nem játék. Ha be van gyulladva nehogy tovább terjedjen! Jobbulást és gratulálok a picihez!
2010. okt. 21. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!