Szerintetek súlyos terheléses asztmával szülhetek természetes úton?
Figyelt kérdés
Fizikai terhelésre fulladok elég súlyos az asztmám.még nem beszéltem az orvosommal de gondolom így nem szülhetek természetes úton.2011. júl. 23. 12:51
1/3 anonim válasza:
Miért ne szülhetnél? Barátnőmnek annyi volt a szülés, hogy bement a kórházba, felfeküdt a szülőágyra, aztán kint volt a baba. Nem törvényszerű a több órás vajúdás, nehéz szülés, terhelés.
Általában ilyen esetekben megvárják, hogy beinduljon a szülés és aztán úgyis látszik, hogy alakul és aztán lehet dönteni.
Persze lehet a te orvosod, császárpárti és progis császárt javasol, bár általában nem is ő, hanem a szakorvos javasolhatja.
2/3 anonim válasza:
én is asztmás vagyok, fulladok és emelkedik a vérnyomás ugye terheslésre...nem volt különösebb ok hogy ne simán szüljek...az más kérdés hogy császárom lett 32 hetesen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2011. júl. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!