Akik pelenkát vittek szülésre, milyen márkát és nedvszívó erősségűt vittetek?
Azt hiszem dmben vettem bugyipenkát a legolcsóbbat választottam ,talán a jessa volt az.
Attól függ. Nekem annyira nem volt kényelmes, de talán ha egy szűkebb bugyit felveszek akkor kényelmesebb lett volna. Nem is véreztem olyan nagyon.
Az always-nek is van egy bugyipelenkája, vagy mije, durva éjszakai vérzésekre ( [link] ), úgy gondoltam, csak elég lesz szülés után is. Elég volt, sőt, még sok is :D
Az első szülésemhez amúgy eldobható bugyit vittem és sima szülés utáni betéteket, annál nagyságrendekkel kényelmesebb volt ez az always-es cucc.
Én vettem a pelenka mellé egy kendőt, amit a kórházban is használnak ilyenkor, amit alád tesznek hogy ne a lepedőt, hanem csak azt cseréljék alattad.
Ha beindul a szülés jól jöhet az autóba is, ha esetleg elfolyna a magzatvíz akkor vagy előtte, akkor nem lesz az ülés olyan.
Itthon is használtam, így nem kellett naponta mosni a lepedőt.
Ennyire véreztetek? Én nem véreztem annyira. Kb egy menstruációs vérzésnek felelt meg. Talán most jobban verzek így 7 hónap után.🤷🏼♀️
(Már válaszoltam érdemben is)
7- es válaszoló vagyok.
Nem véreztem annyira vészesen sokáig, de itt Angliában már császár után is hazaengedtek 1 nap után.
Rá egy pár napra elég volt a sima betét is.
8!
Igen mindkét szülés után annyira hogy 5 napig csak pelenkát használtam mert a sima betétet 5 perc alatt áztattam át.
Mindkét szülésem után küretet kellett csinálni mert nem távozott a méhlepény teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!