Milyen erősek a szülés elején a menstruációs erősségű fájások?
Figyelt kérdés
Pl.:50,60,70 stb.2013. dec. 12. 12:13
1/14 anonim válasza:
Hát én ezt a kérdést nem nagyon értem. A fájásokra gondolsz, mert azok szerintem dupla olyan fájdalmasak mint egy erős mensi görcs. Legalább is én nagyon fájdalmasnak ítéltem meg. Van olyan barátnőm aki viszont azt mondja, hogy neki ennél erősebb mensi görcsei is voltak már és a vajúdás nem is volt olyan fájdalmas. Igazából ki hogyan éli meg. Ha a ctg-re gondolsz akkor ott a 100 fölötti értékek számítanak fájásnak, bár ez sem feltétlenül igaz, nekem 35 héten a ctg jelzett 100-as fájást, de én semmit sem éreztem, és szülőszobán volt 60-as amit viszont nagyon éreztem.
2/14 anonim válasza:
A szülés elején nincsenek menstruációs erősségű fájások!!! Ennek e kérdésnek nincs semmi értelme.
3/14 anonim válasza:
ezt bármennyire szeretnénk meghatározni egyszerűen nem lehet. valaki nem is a mensi görcsökhöz hasonlítja.
és olyan is van akinek miután elfolyt a víz,rögtön nagyon erős görcsei voltak,és 1 óra múlva meg is szülte a babát.
4/14 anonim válasza:
de igen 2es vannak mensi erősségű fájások a szülés elején!!
nekem egyértelműen az volt!
5/14 anonim válasza:
És akinek a menstruációja nem jár fájásokkal?
6/14 anonim válasza:
nekem a vajúdási fájásoknak köze se volt a menstruációs fájásokhoz..
7/14 anonim válasza:
"És akinek a menstruációja nem jár fájásokkal?"
nyilván a kérdező azokra gondolt akiknek szokott lenni mensi görcse.
8/14 anonim válasza:
Nekem 90-essel indult, nem emlékeztetett a menstruáció idején érezhetőre.
9/14 anonim válasza:
Bocs. de nem olvastam végig a válaszokat, a kérdésed pedig nem egyértelmű. Ha a szülési fájdalmat akarod összehasonlítani a menstruációs fájdalommal, elkeserítelek, nem lehet. Ez egy semmihez sem fogható fájdalom, erőssége 10-es skálán kb 100, de furán hangzik,jó fájdalom, ,mert tudod,öröm ér a végén.
10/14 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy a fájásoknak semmi köze a mensis fájásokhoz. Ez valami egészen más fájdalom, én sem hasonlítanám mensis fájdalomhoz. Ami viszont számomra meglpő volet, hogy a kinyomásnál valóban azt érzi az ember, hogy be fog kakilni. Én soha nem hittem el, hogy a szülés olyan érzés mint amikor kakilnod kell, de nálam tényleg így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!