Milyen erősek a szülés elején a menstruációs erősségű fájások?
Figyelt kérdés
Pl.:50,60,70 stb.2013. dec. 12. 12:13
11/14 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva.csak tudom hogy mit éreztem.és az elején pont ugy görcsöltem mint a mensikor szoktam.később persze már én sem annak éreztem..
12/14 anonim válasza:
mindenkinek más erősségű, nekem 26osokkal kezdődött, az mondjuk erősebb mensi görcs, és 58asokkal kezdtem nyomni, a szobatársam 100as fájásokkal vajudott majdnem egy napot, aztán császározták. függ fájdalomküszöbtől, meg a gépek is másfajták.
13/14 anonim válasza:
ezeknél a válaszoknál a legtöbben a mensi szerű görcsökkel pédálozak.ezekszerint mégis csak van olyan aki így érzi..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
14/14 anonim válasza:
Nekem mindkét vajúdásom pont olyan derékfájással kezdődött, mint amilyen menstruáció előtt szokott lenni.
Aztán gyorsan átváltott más jellegú fájdalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!