Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után menstruációs...

Szülés után menstruációs változások?!

Figyelt kérdés
Míg nem szültem, minden hónapban így nézett ki a menzeszem: 1 héttel előtte mellfájás, mikor megjött, aznap hasi görcsök, és kb. 1 hétig volt vérzés. Szülés után: semmi mellfeszülés, semmi görcs mikor megjön, 1 hétig semmim se fáj vérzés alatt, de utána 3-3,5 hétig, amíg nem menstruálok, állandóan, vagy az egyik, vagy mindkét petefészkem fáj és méhem is görcsöl. (Szinte várom, hogy megjöjjön, mert csak akkor nem fáj semmim! :-) )Doki rákszűréskor mindent rendben talált, csak azt mondta nagyobb lett a méhem szülés után, de az normális. Amúgy már 2,5 éve ez megy! Van ilyen? Azt hallottam már, hogy erősebb, meg fájdalmasabb lett a vérzése annak, aki szült, de ez nagyon rossz.
2013. szept. 26. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt nagyon erős görcseim voltak mindig, szülés után ez elmúlt, már tünetek változatlanok voltak.
2013. szept. 26. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem szülés előtt 5 évig az első napom borzalmas volt, teljesen ágyhoz kötött voltam. hányás, hasmenés, hidegrázás, hőhullámok, brutális fájdalmak. Szülés után: 2-3 óra erősebb görcsölés amit átvészelek kanapén és ennyi, szóval nálam ezerszer jobb lett! és érdekes, mert azelőtt meg soha semmim nem fájt, meg se éreztem, hogy menstruálok...nem tudom mi volt abban az 5 évben..:-/
2013. szept. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!