Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen erősségű fájást...

Kinek milyen erősségű fájást mutatott a gép? Mennyire éreztétek valósnak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Legnagyobb hülyeség volt ezt nézni. Idobkent rám tették a CTG-t, és nem csak a baba szivhangját, de a másik fejet is. Amelyik a fájást nézi.

Volt, hogy le akartam fosni a bokámat a fájdalomtól, a gép szerint az volt 25 :D

Össze vissza.

2022. febr. 13. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél csak a kötelezőre mentünk be. Ott fogtak, mondván h akkora fájásaim vannak. Semmit se éreztem akkor.

A másodiknál fájdogált mikor elment a víz, de azt sem éreztem olyan erősnek mint amit a gép mutatott

2022. febr. 13. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt kaptam edat, emlékeim szerint 60-70 körül már eléggé fájt. 50ig szuszogós, de azért tűrhető volt. Párszor volt 80-90 közeli, ott ment a hápogás. Eda után 130-160ig is felment, de azt már nem éreztem annyira. Utána meg, amikor lehetett nyomni, már nem figyeltem.
2022. febr. 13. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt teteje konkrétan, de nem éreztem fájdalmas fájdalmasnak, max erősebb keményedésnek
2022. febr. 14. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a legerősebbeknél kiment a vonal a papírról, tehát nem látszott a görbe teteje. Nekem ahogy emelkedett a görbe, úgy növekedett a fájás intenzitás, én valósnak éreztem, amit mutat a gép.
2022. febr. 14. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
En elajultam a fajasok kozt, az utolso emlekeim 120-as fajasrol vannak.
2022. febr. 14. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg a kismamák keményedésnek érzik, és nem fájnak a 100-as érték feletti fájások. 50-60-70-es fájások fájnak igazán.
2022. febr. 15. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, én az 50-60-70-eseket meg sem éreztem, ellenben 130-nál és afelett a falat kapartam volna, úgyhogy nem értek egyet az utolsóval.
2022. febr. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!