Milyen jellegű fájdalmakat éreztetek közvetlenül a szülés előtt 1-2 nappal? Honnan tudtátok, hogy beindult a dolog, ha nem voltak jóslófájásaitok?
Az első babámat várom, 39+1 hetes vagyok és elképzelni sem tudom, mit kellene majd éreznem :)
Nyákdugóval még nem találkoztam, és igazából nem igazán éreztem jóslófájásokat sem szerintem. Néha keményedik a hasam, de ennyi. Ma érzem úgy, mintha reggel óta lenne egy enyhe derékfájásom, olyasmi, mint ami közvetlenül menstruáció előtt szokott lenni, de ez is csak egy gyenge érzés... nem tudom, ez jelezheti a szülés közeledtét?
Kicsit izgatott és türelmetlen vagyok már :)
Először csak összehúzta a hasam, tényleg mint egy menstruációs görcs, de tudtam mellette mindent csinálni. Épp lefekvéshez készülődtem. Aztán nem akart elmúlni, időnként visszajött a húzódás. Elmentem zuhanyozni, mert azt mondták a szülésznők, hogy ha zuhanyzás után elmúlik, akkor az csak jósló. Nem múlt el. Pár órára rá már nem tudtam mozogni a húzódás közben, azaz összegörnyedtem közben picit. Mikor már mentőt hívtunk, akkor már határozottan sokáig tartott egy egy fájdalom és közben csak egyhelyben tudtam sziszegni.
Második szülésnél szivárogni kezdett a magzatvíz, lefürödtem, összepakoltam és fájások nélkül érkeztünk a kórházba. Később sem indultak be a fájások.. 😄
Nekem se volt egy darab jóslóm se, épp ezért volt gyanús :)
Reggel rögtön ébredés után jött a menzis derékfájás olyan 10 percenként. Aztán felváltotta egy jó kis hasmenés. Ekkor azt hittem mégse szülök, hanem wc-re kellett mennem. Aztán hiába ürültem ki, jöttek a görcsök megint. Ott már biztos voltam benne.
Detto úgy kezdődött mint menzi előtt. Az a kellemetlen derékfájás, ami idővel kisugároz a combba és szinte hányingered lesz tőle. Nekem elég hamar erősek lettek, de össze-vissza jöttek és csak 16 óra múlva lett baba.
Elotte semmilyet
Elkezdtek jonni a fajasok es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!