Mit éreztetek mikor elindult a szülés?
Azt inkább nem kommentálnám, hogy a leírtak alapján alapvetően mennyire indokolt a császár, mert nem az én dolgom. De azért valljuk be, ebben az égvilágpn semmi olyan nincs, ami annyira sürgetővé tenné, hogy még csak ne is vajúdhass...
Érezni fogod, ha rendesen beindul a szülés, és bőven rá fog érni akkor is a császármetszés...
Mit éreztem? :D
Azt hittem bepisiltem, de nem, elfolyt a magzatvizem. Utána 15 percre rá kezdődtek a fájások.
A másodiknál 4-5 óra volt mire biztos lettem benne, hogy ezek már a fájások, olyan lightosak voltak az elején.
3hete szültem. Egyre sűrűsödő és erősödő menstruáció szerű görcseim voltak. Tölts le egy várandós alkalmazást, abban van fájásmérő funkció, azzal látod, ha rendszereződik a dolog.
Nekem végül sürgősségi császár lett, hidd el, nem kell pánikolni tőle.
Az érzéstelenítés nem para, nem fogod érezni a szúrást.
A lábaiddal nem fogsz foglalkozni, mert elvinja a figyelmed az, hogy a hasadban matatnak, aztán meg a babáddal.
Maga a műtét gyors lesz, a pici kb 5 perc alatt kint van, utána a varrás picit hosszabb, de talán ottlehet veled közben a baba.
Ami rossz, az első felkelés. Meg az első 4 nap. Az fáj. Nagyon. De utána napról-napra jobb. Töltsd le a császárvonal alkalmazást. Ha teheted, fizess elő a 12 hetes videótárra, nekem sokat segített. Beléphetsz a fb csoportba is, ott is támogató közösség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!