Mikor éreztétek magatokat újra rendben?
Figyelt kérdés
Lelkileg, mentálisan gondolom. Kicsit megzuhantam, ami fura, mert terhesség alatt nem volt ilyen hormonborulásom, pedig ott se panaszkodhat az ember lánya. :D szó sincs depiről, inkább csak egy durvább mensi előtti állapot. Biztos a hormonok miatt, nektek mikor rendeződött ez az állapot? :D2021. dec. 9. 11:55
2/8 anonim válasza:
Első gyereknél nem volt semmi bajom.
Most a második 2 hónapos, a kis korkülönbség nehézségei miatt zuhantam kicsit magamba. Talán egy 3-4hetig tartott, mire összeszokott mindenki
3/8 anonim válasza:
Velem pont az első gyerekkel volt ilyen, és egész pontosan 7 hétig tartott. Gondolom összefüggésben van azzal, hogy az első 7 hétben a lányom összekeverte a nappalt és az éjszakát. Éjjel semmit sem tudtam aludni, a nappali alvás meg nem olyan.
Ahogy beállt az éjjeli alvása, visszatértem én is lelkileg a normál kerékvagasba.
A fiam az első naptól alszik egész éjjel, vele nem fogtam padlót egy percre sem.
4/8 anonim válasza:
11 éve szültem, még mindig nem vagyok jobban
5/8 anonim válasza:
2 héttel szülés után lettem jobban, addig bőgtem minden nap…
7/8 anonim válasza:
Én kb 1 hónap után, amikor már őt sem kellett ébresztgetni éjszaka 3 óránként (be volt sajnos sargulva). Mostmár 6 órát alszik a drágám egyhuzamban éjszaka, én is tudok aludni, nekem ez nagyon fontos. Azóta is vannak néha nehezebb percek, de már merfoldekkel jobb.
8/8 anonim válasza:
Talán 1 hónap után, amikor már nem sírt minden áldott percben, és a sebeim begyógyultak annyira, hogy ne eltorzult arccal keljek fel minden nyikkanáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!