COVID-on átesettek. Mi volt az első tünetetek, amitől úgy éreztétek hogy valami nincs rendben? Utána mennyi idővel jelentkezett hőemelkedés vagy láz?
Teljes szaglásvesztés.
Semmi más nem volt.
Én és a férjem március elején lettünk Covidosak.
A férjemnek gyenge lefolyású volt. Kisebb gyengeség, fáradtság, ízlelés szaglás elvesztése(azóta is),hasmenés,hőemelkedés,köhögés.
Én pedig már majdnem a kórházban kötöttem ki.
Ízlelés,szaglás elvesztése,izomfájdalom,hányás,hasmenés,intenzív fejfájás,nehéz légzés,köhögés és a legszarabb,hogy ez az egész 9 hosszú napig tartott.
Szó szerint négykézláb mentem ki pisilni éjszakánként.
Volt egy két éjszaka amikor imádkoztam, hogy éljem meg a reggelt.
Nekem az első lázas naptól volt hányingerem és fejfájásom.
A szaglás ízlelés elvesztése pedig olyan 3 napon talán.
Mindenkinek jobbulást és kitartást kívánok!
C-vitamint és D-vitamint mindenképp szedjetek!!!
A B vitamin pedig segít a hányinger leküzdésében.
De a legelső az a folyamatosan fejfájás és gyengeség volt.
A fejfájás a mai napig megnehezíti a mindennapjaimat.
nálam már kb 1 hónapja tart, első héten csak röhögtem rajta, hogy ezen izgulnak így az emberek?
Na a 10-ik napon eljött a pokol, mellkasfájdalom, 39 fokos láz, nehézlégzés, és iszonyat szívdobogás.
Mellé hányinger, hasmenés, íz-szaglásvesztés, stb.
Bár végülis 1 hete már nincs semmi, de néha ha lefekszem, rámjön a köhögés, fulldoklás még.
Köszi a választ.
De mi volt az első tünet, ami alapján utólag azt gondolod, hogy már akkor COVID-os voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!