A CTG-n nektek hanyas erősségű fájdalmakat mért a gép?
Szerintem ne foglalkozz ezzel.
Teljesen normális, hogy vannak jósló fájásaid, ettől nem fogsz előbb szülni, csak a szervezeted jól rákészül.
Pedig valószinüleg elöbb fogok szülni,mert az orvosom azt mondja akkora a baba, hogy valószinüleg elszámolták, ami nem is csoda,mert nem az utolsó menses alapján számoltak.
Csak érdekelt, hogy másnak milyeneket mutatott.
Köszi a válaszokat!
nekem a szülőszobán szülés közben is csak 20%-ig ment fel.
Előtte meg mikor még csak jártam ctg-re volt, hogy 100-ig is ment és nem éreztem. A 20%-ot inkább éreztem annak szülés közben. :D
Ne érts félre, természetesen gőzöm sincs hogy mikor fogsz szülni. :o)
Annyit szögeztem le, hogy attól hogy jóslóid vannak viszonylag korán, még nem biztos hogy előbb fogsz szülni, illetve hogy ha elszámolták a dátumodat, akkor annak megfelelően tolódik a dolog, és persze ahhoz képest is szülhetsz előbb vagy később.
Szóval a kérdést pont azért tettem fel, hogy lássam, más ilyen korú kisamának milyen fájásai "szoktak" lenni, annak ellenére hogy ez változó és egyedi- De pont ezért mert már félidő óta bizonytalanság,hogy most akkor a kiirt időpont vagy elötte 2 hetes terhes vagyok, gondoltam talán ebből is kitűnik valami...
De akkor ezek szerint nem.
Az átlag 50-es fájások amiket a gép mért, én sem éreztem,az bosszantott,hogy az egész nap aktiv babám alig akart mocorogni pont akkor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!