Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bárki aki szült, vagy szülésen...

Hosszúhajú kérdése:

Bárki aki szült, vagy szülésen részt vett, nagyon fura kérdésem van?

Figyelt kérdés
tényleg fura lesz. főleg régi szülések lehetnek meghatározóak, nővérek, orvosok, nagymama korúak, de ha bármi infótok van én örülök!! nem tudom a pontos időt mikor születtem. apa azt mondta háromnegyed egy előtt 2-3 perccel délután kapta a hírt - 1975-ben. a kórházból keresték telefonon. tehát 75-öt írunk amikor még a vonalas telefon sem volt kéznél. ki telefonál ilyenkor, az a nővér aki bent asszisztált? és mennyi idő míg a szülés után elvégzik a méréseket, rutinokat és kimegy a nővér 75-ben telefonálni? ha apám 3/4 1 előtt 2-3 perccel kapta a telefont, akkor hánykor születhettem? mennyi idő lehetett míg a szülést követően elérték telefonon? gondolom nem egyből rohant a nővér a telefonhoz ahogy megjelentem. tudom, kérdezzem meg anyut. de nem tudja már ki telefonált, és nem emlékszik, mennyi idő telt el a szülés után hogy valaki kiment szólni - volt neki akkor nagyobb gondja is mint hogy ezt figyelje... annyi még fontos adalék lehet, hogy anyám azt mondta az ebédet félretették neki. tehát nyilván 12 után. de mennyivel? ez pár perc alatt megvan? vagy hosszú míg a babát ellenőrzik... és ki telefonál 75-ben? aki bent volt? köszönöm a nem mindennapi kérdésemre adott válaszokat.

2023. nov. 7. 04:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Elvileg lehetséges, de inkább korábban gondolom. A baba születése után a placentát is meg kell szülni /10-15 perc/ a gátsebet is rendbe kell tenni kb ugyanannyi, és, ha minden rendben, akkor telefonálnak, hogy a ........baba-mama jól vannak.
2023. nov. 8. 18:50
 22/27 A kérdező kommentje:
jessszus! adok a véleményedre, milyen intervallumba tennéd?
2023. nov. 8. 18:55
 23/27 anonim ***** válasza:
Ne vedd holtbiztosra! Ha szülés után már nem volt probléma akkor 11,30-12,15 között.
2023. nov. 8. 19:16
 24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm! hát igen, amiket írtál ez alapján nagyon logikusnak tűnik. van egy olyan tripla-fényszögkombináció, ami kb egész életemre rányomja bélyegét, ez 12.12-tól kezdődik, és ezt nem tudom figyelmen kívül, mert túlságosan leírja az életem. akkor a legelső percet vehetném, mikor ez a fényszög megjelenik. elvileg 12.12. aztán van egy jellemző házhelyzet ami 25-kor áll be, ez kevésbé jelentős. hát, legalább jól hangzik. egyenlőre akkor ide tenném. hát igen, a valódi asztrológia az nem annyi hogy mi a horoszkópom, hanem nagyon komoly számítás...
2023. nov. 8. 19:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2023. nov. 8. 20:02
 26/27 anonim válasza:
100%

#24: „a valódi asztrológia az nem annyi hogy mi a horoszkópom, hanem nagyon komoly számítás...”

De ettől még ugyanannyira haszontalan és embereket félrevezető áltudomány mint a tenyérből jóslás. (Bocs...)

2023. nov. 8. 20:13
 27/27 A kérdező kommentje:
26. én is ezt hittem. aztán vettem rá a fáradtságot, vettem egy könyvet és nekigyűrtem magam. hosszú hónapokon át olvastam, tanultam, elemeztem magamtól. aztán ledöbbentem. láttam hogy jé, benne van hogy fiatalokoromban depis problémáim lesznek és megpróbálom megölni magam? jé, benne van hogy a szüleim váltak? jé, benne van hogy állandóan hadilábon állok a főnökökkel? jé, benne van hogy remek megérzéseim vannak? jé, benne van hogy írni fogok? - na akkor jött egy váltás. nem hiszek a nők lapjás horoszkópban. nem hiszek semmi ilyesmiben. kizárólag az időre helyre hajszálpontos számításban. azok a hatások amik életembe értek, azok születésem óta ott díszelegtek a képletemben. szerintem addig fogsz hinni benne hogy áltudomány, míg valaki el nem készíti a pontos adataid alapján, hogy milyen dolgok fognak hatni rád a jövőben. nem azt fogja megmondani hogy te mit fogsz tenni - ez a szabadság, a te döntésed. azt fogja megmondani milyen hatások jönnek, mi fog nehezíteni, vagy segíteni, pl megmutatja milyen nehézségek fognak felbukkani egy kapcsolatban. de hogy ott hagyod, vagy maradsz azt te döntöd el.
2023. nov. 8. 20:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!