Bárki aki szült, vagy szülésen részt vett, nagyon fura kérdésem van?
Az, hogy mikor ment be se kiindulási alap.
Nekem pl az első 2 óra alatt meglett, ahogy a kórházba értünk, a második 10óra múlva.
Nemtudom, mi lehet az az ok, ami miatt ennyire fontos. De ha a saját anyád nem emlékszik rá... marad a kórház, irattár.
Itt csak tippelgetni lehet. Ahány kórház, annyi szokás. Ahány szülés, annyi variáció. Nem tudhatjuk.
valóban, asztrológiához, alapfokon értek hozzá, az aszcendensem az oké, de ha pl hold fényszöget nézek épp jegyet vált és a házhelyzetek is nagyon eltolódnak 5-10 perc alatt. ez pedig teljesen más képletet eredményez. az adott bolygó hatása pl már nem a munka, hanem a szerelem életterületén fejti ki hatását, vagy a tanulási vágyra eső negatív fényszögek már átesnek a halálról szóló házakba...
igen, elvileg lehet hogy 12 előtt még megjelentem...
valaki azt mondta az irattár se pontos, mert 50 évvel ezelőtt még fel.le kerekíthettek. de kétség kívül többre megyek vele.
hihetetlen mennyien írjátok hogy sokkal -sokkal később tudtátok meg. és nem értem miért? lehet ennek köze a presztízshez? úgy értem apu egy belvárosi ismertebb iskolába volt tanár és karvezető, lehet hogy ez szerepet játszott abban hogy jaj a tanár urat hívni kell? nem tudom... fogalmam sincs... csak gondolkodom. tényleg. lehet hogy már akkoriban ilyen világ volt? egyébként úgy volt hogy 6. óra előtt kapta meg a telefont pár perccel és ugye 3/4 1 kor csöngetnek be.
hát a lehetséges beazonosításban sokat segített hogy írtatok mert azt hittem pillanatok kérdése az egész, még azt is gondoltam pár perccel a telefon előtt születtem - én balga, de rávezettetek hogy ez hosszabb idő. ezzel sikerült kilőni egy -egy ház állást. van egy valószínűsített elképzelésem ami elég passzoló asztrológiai házakra, a 12.25. van ott kardinálisan rám jellemző fényszög. annyi tudásom nincs hogy visszafele pontosítsak, így 12 házat tekergetem mint az órát. reális lehet ez a 12.25?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!