Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is hallott egy kis 'pattan...

Más is hallott egy kis 'pattanás'-szerű hangot, amikor elment a magzatvíz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen mint mikor kilyukad a lufi!
2010. okt. 19. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam semmit.
2010. okt. 19. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, épp szundikáltam, de éreztem hogy valami elpattan majd elönt a víz.
2010. okt. 19. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Én ugyan még nem hallottam csak olvastam erről, hogy lehet hallani egy tompa pukkanást mikor megreped a burok.

Remélem én is hallom már mielőbb, mert 39 hetesen már nagyon várjuk!:)

2010. okt. 19. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, semmit, csak folyt a víz.
2010. okt. 19. 20:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan fájásokkal kezdődött a szülésem, de több barátnőm is hallott pukkanást a magzatvíz elfolyás előtt.
2010. okt. 19. 21:06
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Az elsőnél én is hallottam, most a másodiknál is várom már (bár az sem baj, ha fájásokkal kezdődik, csak kezdődjön hamarosan). 38 hetes vagyok. A másik kismamának könnyű szülést!
2010. okt. 19. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hallottam a kattanást, arra ébredtem fel, aztán pár másodpercre már folyt is a víz...

De jó neked hamarosan szülni fogsz, alig várom, hogy újra átélhessem ezt az időszakot.

2010. okt. 20. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem hallottam semmit, pedig nekem tulajdonképpen az egész elfolyt, elárasztottam az egész szobát. :)

Csak annyit éreztem, hogy meleg lötyi ömlik belőlem.

2010. okt. 20. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hallottam, de az emlékeimben sokkal erősebben él maga a pattanés érzése. Meg utána a meleg víz folyása... A másodiknál nem hallottam, lényegében arra ébredtem, hogy az egész ágy vízben áll. Pár percig azon filóztam (tényleg!), hogy most bepisiltem, vagsy inkább indulás a kórházba :-)
2010. okt. 20. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!