Mi vált be szülés indításra? Datolya, olivaolaj, padlizsán tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A tonic a világ legnagyobb kamuja :D megittam vagy 5 üveggel előző gyereknél, barátnőm szintén, még 2 ilyen nehéz szülést azóta se hallottam 😅
Persze nem úgy értem, hogy attól lett nehéz :) csak hogy véletlenül se segített. Persze az együttlét sem. Sem a lépcsőzés (11.re...)
Málnalevél tényleg segített valakinek? Azt olvastam hogy lazítja a szalagokat, de pont emiatt attól tartok késleltetné a segítő görcsöket. Vagy ezt rosszul gondolom?
2023. szept. 29. 10:37
11/13 anonim válasza:
Az orvos majd indít, ha kell, hiába nyekeregsz.
Amúgy meg tudtad, mit vállalsz, amikor gyereket csinálsz, ez sajnos ezzel jár.
12/13 anonim válasza:
A datolya jó, de nem szules beindítására van hanem mehszaj puhito, vajúdás rövidít stb.
13/13 anonim válasza:
Tudományos alapon az együttlét segíthet, ha már készen áll minden, de csak akkor, ha orgazmust is van közben. Ha a férjed csak kötelességből elmaszatol rajtad, hogy ki jöjjön a gyerek, az nem elég. Az sem, ha csak neki van orgazmusa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!