Mi vált be szülés indításra? Datolya, olivaolaj, padlizsán tapasztalatok?
A tonic a világ legnagyobb kamuja :D megittam vagy 5 üveggel előző gyereknél, barátnőm szintén, még 2 ilyen nehéz szülést azóta se hallottam 😅
Persze nem úgy értem, hogy attól lett nehéz :) csak hogy véletlenül se segített. Persze az együttlét sem. Sem a lépcsőzés (11.re...)
Málnalevél tényleg segített valakinek? Azt olvastam hogy lazítja a szalagokat, de pont emiatt attól tartok késleltetné a segítő görcsöket. Vagy ezt rosszul gondolom?
A probléma az, hogy ha én nem teszem megteszi a kórház és ezt szeretném elkerülni, emiatt bármihez hozzányúlnék ami akár 1-2 nappal előbb segít.
De milyen jó, hogy azok írnak akik nem a kérdésre válaszolnak, csak bnkóparaszt mód beszólni tudnak, köszönöm szépen, kívánom hogy nektek is dobja fel valaki a napotokat, egészségetekre, ha ettől boldogabbak lettetek.
Hiába vergödsz, hisztizel. Normális valaszokat kaptál.
Ha a baba nem all meg készen a születésre, te fejre is állhatsz, a net összes praktikáját kipróbálhatod, imádkozhatsz, csinálhatsz bármit, nem fog beindulni a szülés magától.
Ezek mind városi legendák.
Mi ebben a beszolas, hogy ezek legendak, a szules akkor indul be, ha keszen all ra a szervezted.
Egyebkent sok gyokketto elhiszi ezeket, ugral a lepcson, aztan meg azon sir, hogy a gyerek nyakara tekeredett a koldokzsinor a nagy ugralasban.
Hisztizhetsz itt, bunkozhatsz itt minket, 5 ev eu-i egyetemi vegzettseggel tovabbra is azt irom, hogy NINCS erre praktika. Mert attol, hogy Olah Dzsesszikanak megindult a szules a lepcsozestol - ami amugy is megindult volna - meg nem jelenti azt, hogy masnak is be fog.
A szulesfelkeszito oran a vedono azt mondta hogy ezek a praktikak nem valnak be. A szülés csak akkor indul be ha a baba keszen all.
Max a datoja az ami tenyleg puhithatja a mehszajat.
Nekunk azt tanacsolta, hogy beszeljuk meg az orvossal mit lehet es mit nem.
Az en nogyogyaszom azt mondta hogy 37. Het elott nem is érdemes praktikakkal remenykedni a szülés inditasaban nehogy koraszulott legyen a baba.
A malnalevel tea allitolag a mehet erositi es roviditi a vajudast. Nekem nem ajanlotta az orvos mert ez egyfajta gyogynoveny es terhesseg alatt max a gyomber tea ihato a tobbit nem ajanljak.
En csak olyan praktikakkal fogok probalkozni ami biztos nem art. Allitolag az ananasz is segiti a szulest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!