Apás szülés így?
37 hetes terhes vagyok, és apás szülésre készülünk. Viszont a héten olyanokat mondott a férjem, ami miatt elbizonytalanodtam... Mennyire fog majd engem támogatni.
Nem egyszerű a terhességem, az elején 5 hétig feküdtem, és elég korán kezdődtek a szeméremcsont és derék, csípő fájdalmak. Sok megértést nem kaptam, de nem gondoltam volna, hogy a férjem ezeket teljesen semmibe veszi...
Akinek volt ilyen, az tudja, hogy annyira tud fájni, hogy az ember nem tud menni, mozogni, ágyban átfordulni. Ez nem mindennapos, de a héten is így voltam, amikor pedzegette, hogy porszívózni kéne... (ő itthon volt, covidos volt, de már a nehezén túl, de még gyenge volt). Mondtam neki, amíg így fáj mindenem, nem fogok porszívózni. Erre azt mondta, más is terhes, gyerek mellett is, ők is megoldják. Van, hogy fáj, de olyankor össze kell szorítani a fogunkat, és csinálni a dolgunkat...
Teljesen ledöbbentem, és most aggódom, hogy ez az ember lesz velem a szülésnél?! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!